AVITECH la Cisco Expo 2010

AVITECH la Cisco Expo 2010

In data de 17 martie 2010 AVITECH a participat la Cisco Expo 2010, eveniment aflat la cea de-a saptea editie. In calitate de Cisco Selected Partener, AVITECH a prezentat in cadrul evenimentului solutiile pe care le propune in domeniul videoconferintei si al sistemelor interactive de prezentare dedicate mediului de afaceri.

Standul companiei a oferit celor prezenti posibilitatea de a testa sisteme de videoconferinta, tabla interactiva SMART Board si sistemul de digital signage Cisco, putand astfel sa observe beneficiile unor astfel de solutii pentru companii.

Prezentarea AVITECH, intitulata ''Cele mai noi tendinte in comunicarea video. Interactivitate si comunicare fara frontiere'', a fost sustinuta de Madalin Neculaesei, Sales Account Manager in cadrul AVITECH si Certified Trainer pentru sistemele interactive SMART.

Cisco Expo 2010 s-a desfasurat in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel si a reunit peste 900 participanti, majoritatea lor profesionisti IT&C din sectorul de afaceri si cel public. Evenimentul este deja o traditie pentru piata romaneasca de IT si comunicatii si un punct de reper pentru profesionistii din domeniu, deoarece prezinta cele mai noi tehnologii de comunicatii intr-un mediu care permite interactiunea cu expozantii si demonstrarea in direct a solutiilor prezentate.

Cisco, liderul mondial in echipamente si solutii pentru retele de comunicatii, ce transforma modalitatile in care oamenii interactioneaza, comunica si colaboreaza, sarbatoreste anul acesta 25 de ani de inovatie tehnologica, excelenta operationala si responsabilitate sociala corporatista.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre solutiile IT&C oferite de AVITECH