Certificari

Competentele si expertiza noastra sunt dovedite de certificarile, autorizatiile si licentele pe care le-am dobandit. »

Integrare sisteme

Suntem printre cei mai importanti integratori de sisteme de automatizari, securitate, siguranta, IT&C. »

Suport clienti

Acordăm o importanta deosebita calitatii serviciilor de suport tehnic, interventii, mentenanta şi reparatii »

Clientii nostri

Ne straduim sa stabilim colaborari de lunga durata cu clientii nostri şi sa le devenim partener de incredere »
AVITECH a devenit partenerul companiei Visionect
Incepand cu luna iunie a anului 2020, AVITECH este partenerul companiei Visionect, primul designer si producator al solutiilor de afisare digitala cu un consum foarte redus de energie »
Sistem de detectare a temperaturii si alertare in caz de febra – Guide C400M
Sistemul de detectare a temperaturii si de alertare in caz de febra ofera detectarea rapida, inteligenta si sigura a febrei provocate de virus »

Despre noi

AVITECH este unul dintre cei mai importanti integratori din Romania de sisteme in domeniile Securitate, Protectie la Incendiu, Automatizari, Instalatii Electrice, Audio-Video, Infrastructura IT  si Comunicatii, Sisteme Inteligente pentru Transport. 

Proiectare, Comercializare, Instalare, Suport si Mentenanta pentru echipamente si sisteme integrate, in Romania si in regiunea Balcanica. 

Avem peste peste 20 ani de experienta dobandita in urma numeroaselor proiecte de succes.

Autorizatiile companiei si certificarile personalului demonstreaza competentele tehnice si capacitatea de a gestiona proiecte complexe pe plan national si international. 

Oferim suport premium 24/7/365 pentru functionarea optima a sistemelor pe care le instalam sau le preluam in mentenanta . Avem echipe de suport tehnic in toate regiunile cheie ale tarii.  

Testimoniale

AVITECH are resursele necesare indeplinirii celor mai complexe proiecte de securitate. Ne referim aici la personalul competent, acoperirea pe care o are la nivelul intregii tari, serviciile si calitatea pe care le integreaza…
Bogdan Gavril
Sales Engineer CEE Region | Axis Communications