Certificări

Competenţele şi expertiza noastră sunt dovedite de certificările, autorizaţiile şi licenţele pe care le-am dobândit. »

Integrare sisteme

Suntem printre cei mai importanţi integratori de sisteme de automatizări, securitate, siguranță, IT&C. »

Suport clienți

Acordăm o importanţă deosebită calităţii serviciilor de suport tehnic, intervenţii, mentenanţă şi reparaţii »

Clienții noştri

Ne străduim să stabilim colaborări de lungă durată cu clienţii noştri şi să le devenim partener de încredere »
Cale, un nou partener AVITECH  pentru sistemele de parking
AVITECH este noul partener în România al companiei suedeze Cale, membră a grupului internațional Mellby Gård AB și lider global în industria dedicată soluțiilor pentru parcări »
TBS, noul partener AVITECH pentru solutiile de securitate biometrice
În luna iunie 2017, AVITECH a devenit partener în România pentru compania elvețiană Touchless Biometric Systems. TBS oferă o gamă variată de produse inovative de securitate »

Despre noi

Cine suntem

AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori din România de sisteme în domeniile Instalații Electrice, Automatizări, Securitate, Protecție la Incendiu,  Audio-Video, Infrastructură IT  si Comunicații, Sisteme Inteligente pentru Transport. Avem peste 18 ani de experiență. 

Ce facem

AVITECH proiectează, comercializează, instalează şi oferă servicii de suport şi mentenanţă în domeniile: Instalaţii electrice, Automatizări, Securitate, Protecţie la incendiu, Audio-Video, Infrastructură IT  şi Comunicaţii, Sisteme Inteligente pentru Transport.

»

De ce noi

Pentru că dispunem de competenţe dovedite şi experienţă îndelungată, beneficiem de suportul unor producători de renume internaţional, avem capacitatea de a gestiona cu succes proiecte la nivel regional.

Testimoniale

AVITECH are resursele necesare îndeplinirii celor mai complexe proiecte de securitate. Ne referim aici la personalul competent, acoperirea pe care o are la nivelul întregii țări, serviciile și calitatea pe…

Bogdan Gavril

Sales Engineer CEE Region | Axis Communications