Educatie

Educatie

Preocuparea companiei noastre pentru oferirea unor soluţii deosebite mediului educaţional este o realitate evidentă prin numărul mare de activităţi derulate în acest domeniu.

Astfel, AVITECH este unul dintre cei mai implicaţi furnizori de soluţii educaţionale, atât prin includerea celor mai noi mijloace de predare în oferta cu care vine în întâmpinarea pieţei, cât şi prin numeroasele programe speciale pe care le propune instituţiilor de învăţământ.

Amenajarea şi dotarea amfiteatrelor, sălilor de curs, laboratoarelor cu echipamente precum table interactive, ecrane de proiecţie şi videoproiectoare, sisteme de videoconferinţă pentru învăţământul la distanţă, sonorizare şi camere de documente, soluţii de predare a limbilor străine, software de predare şi organizare a clasei, soluţii de învăţare virtuală şi dezvoltare profesională - sunt câteva din soluţiile pe care AVITECH le propune mediului educaţional.

Totodată, prevenirea şi combaterea infracţionalităţii din instituţiile de învăţământ şi din campusuri pot fi ţinute sub control prin implementarea unor sisteme integrate de securitate şi prin automatizarea proceselor de supraveghere.

Pe lângă sistemele şi echipamentele performante pe care le include în soluţiile sale, compania vine în sprijinul sistemului educaţional românesc cu numeroase programe speciale, fiind unul dintre pionierii educării pieţei şi ai promovării unor soluţii eficiente de îmbunătăţire a procesului de predare-învăţare.

Toate proiectele derulate de companie sunt însoţite de servicii de consultanţă, proiectare, instalare şi punere în funcţiune, instruire, mentenanţă etc.

              Supraveghere video
              Interfonie & Videointerfonie
              Detecţie efracţie
              Securitate perimetrală
              Control acces 
              Sisteme integrate
              Detecţie incendiu
              Stingere incendiu
              Public address 
              Instalaţii electrice 
              Lumini arhitecturale     
              BMS & Automatizări 
              Infrastructura comunicaţii 
              Data Center
              Securitate date
              Aplicaţii software
              3D și Realitate Virtuală
              Videoconferinţă 
              Săli de conferinţă 
              E-learning 
              Dispecerate 
              Digital signage 
              Service şi Mentenanţă
Referinte