Hotelier

Hotelier

Concurenţa ridicată din domeniul hotelier impune includerea în oferta fiecărei unităţi a unor servicii şi soluţii care să ofere un plus de valoare pentru clienţi.

AVITECH propune o gamă completă de soluţii pentru hoteluri.

Amenajare săli de conferinţă. AVITECH integrează sisteme de videoconferinţă, sisteme de videoproiecţie, display-uri profesionale LCD şi cu plasmă, table interactive, sisteme de discuţii, sisteme de traducere simultană, sisteme de sonorizare, lumini profesionale, sisteme de control lumini, rulouri şi jaluzele electrice, sisteme de automatizare şi control, mobilier ergonomic.

Amenajare lobby-uri şi recepţii. Pentru aceste zone vă oferim reţele info-publicitare, sisteme de lumini profesionale.

Amenajare spaţii de cazare. AVITECH poate integra televizoare premium cu plasmă şi LCD, televizoare speciale pentru băi, televizoare tip oglindă, Pay TV, sisteme de sonorizare.

Amenajare centre de relaxare şi SPA. Dispunem de echipamente audio-video şi de lumini speciale pentru aceste locaţii, rezistente la aburi, apă şi căldură.

De asemenea, AVITECH oferă soluţii pentru implementarea de sisteme de supraveghere video şi monitorizare, sisteme de detecţie şi prevenire a incendiilor, sisteme integrate de securitate, sisteme de control acces hotelier, sisteme de sonorizare tip public address, BMS, lumini profesionale, instalaţii electrice, cablare structurată, sisteme de climatizare.

Sistemele care fac parte din oferta AVITECH sunt însoţite de servicii ireproşabile, prestate de specialişti cu o îndelungată experienţă în domeniile audio-video şi securitate.

              Supraveghere video 
              Detecţie efracţie 
              Control acces
              Pontaj
              Sisteme integrate 
              Detecţie incendiu
              Stingere incendiu
              Public Address             
              Instalaţii electrice 
              Control lumini 
              Lumini arhitecturale     
              BMS & Automatizări  
              Infrastructura comunicaţii 
              Aplicaţii software
              Videoconferinţă             
              Săli de conferinţă
              Săli de întâlniri 
              Săli de training 
              Dispecerate 
              Digital signage 
              Service şi Mentenanţă
Referinte