Lacasuri de cult

Lacasuri de cult

Prin construcţia şi dimensiunile lor, lăcaşurile de cult impun, de cele mai multe ori, soluţii tehnologice proiectate de profesionişti. AVITECH proiectează şi implementează unele dintre cele mai performante sisteme de sonorizare, sisteme de adresare publică, sisteme de videoproiecţie.

Particularităţile arhitectonice, pictura, atmosfera dată de dispunerea spaţiilor şi volumelor, încărcătura istorică a unui lăcaş de cult pot fi cel mai bine puse în evidenţă cu ajutorul iluminatului arhitectural. Specialiştii în design de lumini ai AVITECH pot realiza sisteme deosebite, controlabile centralizat şi chiar cu scenarii prestabilite de iluminare pentru diverse situaţii. Este cea mai indicată soluţie pentru a arăta exteriorul impresionant, încărcătura istorică a fiecărei mănăstiri, biserici etc.

Majoritatea ansamblurilor religiose adăpostesc adeseori obiecte de cult cu o valoare inestimabilă. De asemenea, numărul mare de persoane care tranzitează aceste spaţii generează şi alte riscuri cum ar fi cel de incendiu, fapt ce impune prezenţa unor soluţii de securitate şi siguranţă. AVITECH propune sisteme de supraveghere video, sisteme de detecţie efracţie şi control acces pentru spaţiile cu obiecte de mare valoare (colecţii diverse, rarităţi etc.), sisteme de detecţie incendiu.

AVITECH porneşte în configurarea soluţiilor pe care le propune de la analiza unei multitudini de aspecte, fapt ce garantează satisfacţia clienţilor şi aducerea în prezent a unor monumente istorice din timpuri străvechi.

              Supraveghere video 
              Detecţie efracţie 
              Securitate perimetrală
              Sisteme integrate 
              Detecţie incendiu
              Stingere incendiu
              Public address
              Instalaţii electrice 
              Control lumini 
              Lumini arhitecturale     
              BMS & Automatizări  
              Săli de conferinţă
              Digital signage 
              Pro Audio 
              Lumini Profesionale 
              Service şi Mentenanţă
Referinte