Retail

Retail

Centrele comerciale, mall-urile, hypermarket-urile, reţelele de magazine sunt spaţii unde este obligatorie integrarea unui număr mare de sisteme de securitate, siguranţă şi audio-video. Aspectul mandatoriu este impus, pe de o parte, de traficul intens, de numărul mare de persoane care tranzitează aceste zone zi de zi, pe de altă parte de scopul pe care trebuie să îl deservească aceste spaţii: relaxare, confort, bună dispoziţie.

Având o experienţă de peste 11 ani în domeniul audio-video şi o poziţie importantă pe piaţa integratorilor de securitate, AVITECH îşi ia angajamentul să ofere mai mult decât echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultimă generaţie.

Noi propunem soluţii complete, ce acoperă un spectru larg de domenii de aplicabilitate din domeniul retailului.

Astfel, sistemele de supraveghere video, de detecţie efracţie vor reduce tentativele de efracţie, de vandalism. Sistemele de detecţie incendiu sau inundaţii asigură protecţia bunurilor materiale şi a persoanelor. Sistemele de public address ajută la crearea unei ambianţe plăcute prin difuzarea unui conţinut muzical, a unor mesaje informative, dar devin un element de siguranţă când sunt utilizate pentru anunţarea situaţiilor de urgenţă.

Mai mult, incinte precum mall-urile pot fi dotate cu sisteme de digital signage prin intermediul cărora se pot promova branduri, servicii, facilităţi şi se pot căuta, de către cei interesaţi, informaţii despre amplasarea diferitelor magazine, a locurilor de joacă, cinematografelor, food court-ului. Sistemele de afişare sunt o altă modalitate eficientă de promovare în astfel de spaţii. Instalaţiile electrice reprezintă acel element cheie care asigură buna funcţionalitate a tuturor echipamentelor enumerate mai sus.

              Supraveghere video 
              Detecţie efracţie 
              Securitate perimetrală
              Control acces 
              Detecţie incendiu
              Stingere incendiu
              Public address
              Instalaţii electrice 
              Control lumini 
              Lumini arhitecturale     
              BMS & Automatizări  
              Infrastructură comunicaţii 
              Aplicaţii software
              Videoconferinţă
              Săli de întâlniri 
              Dispecerate 
              Digital signage 
              Service şi Mentenanţă
Referinte