Bine aţi venit în secţiunea de Cariere!
Aflaţi mai multe despre lucrurile care ne motivează, filozofia după care ne ghidăm şi oportunităţile existente de a intra în echipa celor mai buni profesionişti.

La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi creşterii satisfacţiei clienţilor. De aceea, investiţia în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti AVITECH este un ingredient de bază al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide care vor transcende orice bariere spre îndeplinirea obiectivelor organizaţiei.

Având o puternică cultură organizaţională, bazată pe un spirit energic, inovaţie, creativitate şi ambiţie, AVITECH are drept filozofie investirea în oameni capabili, determinaţi, entuziaşti. Astfel, compania şi-a format o echipă de profesionişti, garanţia succesului oricărui proiect.

Dacă te regăseşti în descrierea de mai sus şi esti interesat să devii parte din echipa AVITECH, verifică posturile disponibile şi trimite-ne CV-ul tău.

Dacă niciuna dintre poziţiile disponibile nu corespunde ariei tale de interes, te rugăm să trimiţi CV-ul tău la adresa cariere@avitech.ro menţionând în titlu domeniul pentru care aplici sau postul pe care ţi-l doreşti.