Bine aţi venit în secţiunea de Cariere!
Aflaţi mai multe despre lucrurile care ne motivează, filozofia după care ne ghidăm şi oportunităţile existente de a intra în echipa celor mai buni profesionişti.

La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi creşterii satisfacţiei clienţilor. De aceea, investiţia în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti AVITECH este un ingredient de bază al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide care vor transcende orice bariere spre îndeplinirea obiectivelor organizaţie

 La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi creşterii satisfacţiei clienţilor. De aceea, investiţia în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti AVITECH este un ingredient de bază al succesului companiei. Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide care vor transcende orice bariere spre îndeplinirea obiectivelor organizaţiei.

Având o puternică cultură organizaţională, bazată pe un spirit energic, inovaţie, creativitate şi ambiţie, AVITECH are drept filozofie investirea în oameni capabili, determinaţi, entuziaşti. Astfel, compania şi-a format o echipă de profesionişti, garanţia succesului oricărui proiect.

Dacă te regăseşti în descrierea de mai sus şi esti interesat să devii parte din echipa AVITECH, verifică posturile disponibile şi trimite-ne CV-ul tău.

Dacă niciuna dintre poziţiile disponibile nu corespunde ariei tale de interes, te rugăm să trimiţi CV-ul tău la adresa cariere@avitech.ro menţionând în titlu domeniul pentru care aplici sau postul pe care ţi-l doreşti.