Ce ofera AVITECH?

Ce ofera AVITECH?

 Selecția candidaților se face strict pe baza competenţelor, aptitudinilor, motivației și dorinței de dezvoltare profesională și personală. Indiferent de nivelul de experiență - proaspăt absolvent al unei institutii de invatamant sau senior, cu ani de experienta dovedita, AVITECH susține acei oameni determinati, cu inițiativă și dorință de învățare, care pun pasiune in ceea ce fac si acordă acestor persoane oportunitatea de a-și construi cariera la care aspiră.

Comunicare rapidă și eficientă

Structura organizațională în AVITECH este una simplă, flexibilă, iar procedurile de lucru nu sunt unele complicate care să îngrădească libertatea de exprimare, inițiativa și inventivitatea angajaților. Deși compania are peste 150 de angajați, organigrama prezintă doar trei nivele ierarhice, ceea ce facilitează o comunicare rapidă și eficientă.

Instruire la cel mai înalt nivel

În cadrul companiei noastre există oportunitatea de a participa la sesiuni de pregătire teoretice și practice susținute, atât în țară cât și în afara țării, de producători renumiți la nivel mondial precum Honeywell, Bosch, Cisco, NEC, Fujitsu etc. și de a obține certificate recunoscute atât pe plan național, cât și internațional. De asemenea, noii angajați beneficiază de suportul și îndrumarea unora dintre cei mai experimentati ingineri în domeniile lor de activitate. Colegii cu experință au acces la conferințe pe teme de actualitate și reprezintă compania, periodic, la cele mai importante expoziții regionale și mondiale în domeniile automatizări, securitate, siguranță, IT&C, audio-video. 

Satisfacții profesionale

La AVITECH, angajatii au acces rapid la instruire de calitate în domeniile în care activează, dar sunt și îndrumați și ajutați să se dezvolte pe plan personal.
Exista posibilitatea să pună în practică rapid, cunoștințele acumulate în perioada studiilor sau în experiențele anterioare, prin participarea la proiecte, unele dintre ele de anvergură națională.

Promovare rapidă

Compania noastră este recunoscută în industria de profil pentru modul în care descoperă oameni talentați cărora le oferă cele mai bune mijloace de instruire și dezvoltare personală și profesională. O dovadă în acest sens o constituie componența echipei de management, formată, în majoritatea ei, din oameni care au crescut și evoluat profesional de-a lungul multor ani de activitate, doar în AVITECH. 

Astazi, AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii profesionale de instalații, automatizări, securitate, siguranta, audio-video şi IT&C, datorită oamenilor competenți, pasionați și inovatori pe care ii are. Ne dorim ca acestă evoluție să continue alături de tine.

Urmează-ți pasiunea! Construieste-ți o carieră! Vino în echipa AVITECH!Oferă oportunități reale de evoluţie profesională