Ce oferă AVITECH?

Ce oferă AVITECH?

Oferă oportunități reale de evoluţie profesională

Selecția candidaților se face strict pe baza competenţelor, aptitudinilor, motivației și dorinței de dezvoltare profesională și personală. Indiferent de nivelul de experiență, proaspăt absolvent sau senior, AVITECH acordă fiecărei persoane oportunitatea de a-și construi o carieră și susține oamenii cu pasiune, inițiativă și dorință de învățare.

Investește în oameni

În cadrul companiei noastre se acordă oportunitatea de a participa la conferințe, traininguri și de a obține certificate recunoscute atât pe plan național, cât și internațional. De asemenea, noii angajați beneficiază de suportul și îndrumarea unora dintre cei mai buni experți în domeniu.

Lucrează cu oameni pasionați și motivați

AVITECH angajează oameni pasionați și capabili de inovație. Industriile în care activăm sunt într-o continuă evoluţie, atât din punct de vedere al cererii, cât și al tehnologiilor care le marchează. De aceea pasiunea și motivația reprezintă atuurile pe care le apreciem cel mai mult la viitorii noştri colegi, deoarece ne vor ajuta să evoluăm şi să rămânem un etalon în rândul clienţilor noştri.

AVITECH este unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii profesionale de instalații electrice, automatizări, protecție la incendiu, audio-video şi IT&C din România datorită oamenilor competenți, pasionați și inovatori.

Ne dorim ca acestă evoluție să continue alături de tine.

Urmează-ți pasiunea! Construieste-ți o carieră! Vino în echipa AVITECH