Entuziasm, ambiţie şi determinare. Acestea sunt atributele echipei noastre.

La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi garanţia reuşitei oricărui tip de proiect, indiferent de complexitatea lui. De aceea, investiţia continuă în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti este o garanţie a succesului companiei.

Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide de la baza activităţii noastre. În prezent AVITECH are 165 de angajaţi: 54 ingineri, 63 tehnicieni si 48 specialişti în alte domenii precum economie, juridic, logistică şi resurse umane.

Echipa noastră este o îmbinare între specialişti cu mulţi ani de experienţă atât în cadrul companiei, cât şi în domeniul lor de specializare şi tineri ambiţioşi, cu solide cunoştinţe teoretice şi dornici de construirea unei cariere în domeniul tehnic.

Managementul organizatiei este asigurat de:

Madalin Neculaesei

Madalin Neculaesei

CEO
De profesie economist, Madalin este de 10 ani alaturi de compania AVITECH. Anterior a condus departamentul nostru de licitatii.
Adina Toma

Adina Toma

COO
Adina are o experienta de 35 de ani in domeniile ingineriei si managementului de proiect si 6 ani de activitate in AVITECH.
Andrei Dobrica

Andrei Dobrica

CTO
Andrei lucreaza de 12 ani in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor si de 9 ani in AVITECH.
Viorica Pintiala

Viorica Pintiala

CFO
Viorica si-a inceput cariera in domeniul financiar in urma cu 20 ani, iar de un an face parte din echipa AVITECH. 

Pentru a vedea oportunitatile profesionale oferite de compania noastra, vizitati sectiunea Cariere