Entuziasm, ambiţie şi determinare. Acestea sunt atributele echipei noastre.

La AVITECH implicarea angajaţilor conferă certitudinea evoluţiei pozitive a companiei şi garanţia reuşitei oricărui tip de proiect, indiferent de complexitatea lui. De aceea, investiţia continuă în dezvoltarea personală şi profesională a echipei de specialişti este o garanţie a succesului companiei.

Integritatea, responsabilitatea, atitudinea proactivă reprezintă valorile solide de la baza activităţii noastre. În prezent AVITECH are 165 de angajaţi: 54 ingineri, 63 tehnicieni si 48 specialişti în alte domenii precum economie, juridic, logistică şi resurse umane.

Echipa noastră este o îmbinare între specialişti cu mulţi ani de experienţă atât în cadrul companiei, cât şi în domeniul lor de specializare şi tineri ambiţioşi, cu solide cunoştinţe teoretice şi dornici de construirea unei cariere în domeniul tehnic.

Managementul firmei este asigurat de:

Madalin Neculaesei

Madalin Neculaesei

CEO
De profesie economist, Mădălin este de 11 ani alături de compania AVITECH. Anterior a condus departamentul nostru de licitații. 
Adina Toma

Adina Toma

COO
Adina are o experiență de 35 de ani în domeniul ingineriei, managementului de proiect și 6 ani de activitate în AVITECH.
Andrei Dobrica

Andrei Dobrica

CTO
Andrei lucrează de 12 ani în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor și de 9 ani în AVITECH.

 

Pentru a vedea posibilităţile de dezvoltare profesională din cadrul companiei noastre, accesaţi secţiunea Cariere.