Înființată în 2001, A Yangin este o companie producătoare de echipamente de stingere a incendiilor precum furtunuri de incendiu, extinctoare, cuplaje, duze. 
Compania japoneză Aiphone face parte dintre cei mai importanţi furnizori în domeniul video interfoniei. Gama Aiphone include sisteme profesionale atât pentru reşedintele individuale, colective, cât şi pentru parcurile rezidenţiale cu până la 250 de apartamente/case.
Alustage este lider pe plan mondial în fabricarea de sisteme profesionale şi standuri pentru instrumente muzicale. Compania oferă clienţilor săi produse profesionale performante la cel mai înalt nivel şi asigură un maximum de siguranţă pentru utilizatori.
Cu o experienţă de peste 25 de ani, compania americană AMX realizează produse premiate şi recunoscute la nivel mondial, cu ajutorul cărora se pot controla şi automatiza toate echipamentele audio-video. Produsele AMX sunt integrate în săli de conferinţe, case, centre de comandă şi control, hoteluri.
Assa Abloy este lider global în soluţii de deschiderea uşilor, dedicate satisfacerii nevoilor de securitate, siguranţă şi confort ale utilizatorilor finali. Grupul are o poziţie de lider în domenii cum ar fi: controlul accesului, tehnologia de identificare, uşi automate şi securitate hotelieră.
ATEÏS este o companie multinațională cu peste 30 de ani de experiență, care oferă soluții electronice pentru următoarele domenii: alarmare vocală, comunicații, conferințe.
Automatic Systems este lider în echipamente de control acces şi pietonal. Sistemele de maximă securitate au aplicabilitate în domenii precum: aeroporturi, transportul în comun, autostrăzi, bănci, ambasade, unităţi militare, şcoli şi universităţi, clădiri de birouri, spaţii industriale etc.
Avaya este unul dintre cei mai importanţi furnizori mondiali de sisteme de comunicaţii de afaceri. Compania furnizează soluţii pentru comunicaţii unificate, centre de contact, soluţii pentru date. Companii din întreaga lume beneficiază de soluţiile Avaya care eficientizează capacitatea de colaborarea şi relaţiile cu clienţii.
Fondată în anul 1984, compania suedeză Axis Communications este lider mondial în domeniul infrastructurii reţelelor de supraveghere video. Gama de produse Axis include: camere IP Megapixel, camere IP PTZ, camere IP tip Dome, videoservere, decodoare video, software de management.
Fondată în anul 1924, compania germană beyerdynamic GmbH&Co. este una dintre cele mai importante companii de pe piaţa echipamentelor audio profesionale - căşti, microfoane, sisteme de discuţii. Beyerdynamic dezvoltă şi produce soluţii inovatoare de cea mai înaltă calitate.
Biamp este cel mai important furnizor de echipamente profesionale audio digitale: procesoare digitale de sunet, mixere, amplificatoare, software de control al procesoarelor. Echipamentele Biamp se integrează în sisteme care pot fi instalate în aeroporturi, arene, săli de judecată, universităţi, corporaţii etc.
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri în peste 100 de ţări din întreaga lume.
Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Fondată în anul 2007, compania israeliană BriefCam este dezvoltatoarea tehnologiei Video Synopsis. Această tehnologie inovatoare oferă posibilitatea parcurgerii în numai câteva minute a ore întregi de înregistrări ale camerelor de supraveghere video.
Cu o experienţă de peste 30 de ani, în care a realizat produse de cea mai bună calitate, a oferit servicii de top, a obţinut sute de premii de excelenţă pentru produsele sale şi a patentat numeroase soluţii inovatoare, Chief este unul dintre liderii industriei AV la nivel mondial. Chief produce suporturi, lifturi şi rack-uri pentru echipamente audio-video, apreciate în toată lumea.
Compania Christie Digital este lider de piaţă în furnizarea de soluţii video profesionale pentru cinema, săli mari de audienţă, camere de control, prezentări oficiale, învăţământ şi mass media. Este recunoscută pentru instalarea a peste 750.000 soluţii de proiecţie în întreaga lume.
Cisco este lider mondial în industria echipamentelor şi soluţiilor pentru reţelele de comunicaţii. Sistemele profesionale oferite de Cisco îşi găsesc aplicabilitatea în domenii precum: educaţie, sănătate, transport, instituţii guvernamentale, telecomunicaţii etc.
Clay Paky este un brand de referinţă la nivel mondial în sectorul sistemelor de iluminat profesional. Sectoarele profesionale care folosesc echipamente Clay Paky sunt: teatrele, televiziunile, cluburile şi discotecile, centrele comerciale, parcurile, prezentările industriale, sălile de conferinţă, showroom-urile auto etc.
Commend UK este una dintre cele mai apreciate companii care proiectează şi produce o gamă vaiată de soluţii integrate de intercomunicaţii pentru întreaga lume. Compania oferă sisteme de intercomunicare pentru spaţii rezidenţiale, sisteme de comunicare vocală în caz de urgenţă etc.
Conduent este liderul global pe piața sistemelor de parcare. Compania ofera o soluție completă ce include echipamente, sistem de gestiune a parcării, instalare și mentenanță. 
Crestron este lider mondial în producerea de sisteme avansate de automatizare şi control, oferind soluţii integrate pentru controlul sistemelor audio, video, reţelelor IP şi a PC-urilor. Echipamentele Crestron pot fi integrate în boardroom-uri, săli de conferinţă, săli de spectacol, locuinţe.
Datalogic este un important  producător in industria soluţiilor de identificare şi colectare automată a datelor. Compania de origine italienească furnizează cititoare pentru coduri de bare, computere mobile pentru colectarea de date, sisteme optice şi RFID.
Datamax-O`Neill este furnizor de soluţii profesionale de imprimare etichete adezive cu coduri de bare, imprimare facturi, chitanţe, bonuri etc. Producătorul american oferă atât soluţii fixe, cât şi portabile.
Cu o experiență de peste 20 de ani, Detection Technologies este o companie specializată în proiectarea și producerea sistemelor de detecție a efracției.
Dolby Laboratories este lider în industria tehnologiei audio. Compania şi-a început activitatea prin producerea sistemelor de reducere a zgomotului şi îmbunătăţirea calităţii sunetului. Soluţiile şi echipamentele pot fi integrate în săli de cinema, săli de spectacol, locuinţe.
DSPA.nl este liderul in productia generatoarelor de aerosoli extrem de inovatoare, care pot fi utilizate pentru stingerea incendiilor si suprimarea acestora.
Lider la nivel mondial, Eaton este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente electrice de joasă tensiune şi de soluţii de automatizare. Compania oferă o gamă completă de produse şi servicii în domenii precum: industrie, guvern, educaţie, retail, rezidenţial, spaţii de birouri etc.
Compania germană Element One este recunoscută la nivel mondial pentru creativitatea cu care a dezvoltat conceptul de display încastrabil în mobilier. Display-urile se pot deschide electric, printr-o simplă apăsare pe margine, permit reglarea unghiului de înclinare al ecranului şi sunt finisate manual.
Esser este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente specializate în semnalizarea incendiului - senzori pentru detecţia incendiilor. Mai bine de 35 de ani, competenţa, inovaţia şi piaţa orientată către client au modelat dezvoltarea cu succes a brandului de produs Esser.
Evoko este una dintre cele mai importante companii de pe piata solutiilor de management al salilor de intalniri. 
Compania germană Eyevis produce şi furnizează o gamă diversificată de soluţii şi echipamente, cum ar fi: LCD-uri, proiectoare DLP, soluţii videowall pentru dispecerate, proiectoare profesionale ESP, software-uri de management, accesorii profesionale etc.
Parkeon si Cale, liderii in solutiile de parking si ticketing pentru transport, si-au unit fortele pentru a crea o noua entitata globala ce va purta numele de Flowbird. Denumirea este inspirata de usurinta cu care pasarile se misca rapid si sigur intr-un stol.
Fortinet este o companie înființată în 2000, care furnizează securitate amplă, realmente integrată, de înaltă performanță, pentru întreaga infrastructură IT. Compania oferă produse de securitate de vârf pentru rețele, conținut și acces securizat care reunesc inteligența și munca pentru a forma un tot integrat.
Compania germană Friendlyway, începând cu anul 1998, este recunoscută pentru producerea de sisteme profesionale şi chioşcuri interactive destinate publicităţii digitale şi proiecte de digital signage de anvergură dezvoltate în Europa, Orientul Mijlociu şi America de Nord.
Compania de origine japoneză este unul dintre principalii furnizori de soluţii IT&C pentru business. Fujitsu produce o gamă completă de echipamente profesionale de la servere, sisteme de stocare şi infrastructură pentru reţele până la sisteme pentru telecomunicaţii şi soluţii integrate.
Gamanet a. s. este lider in dezvoltarea de software pentru securitatea integrata si managementul cladirilor. De la infiintare, din anul 2005, compania continua sa dezvolte solutii inovative in domeniul securitatii.   
GPA este o asociație de companii - reprezentative în țările lor, care a fost inființată cu scopul de a deveni furnizor unic, global pentru soluții audio, video, comunicații unificate.
GlobalMed este unul dintre principalii dezvoltatori de soluții avansate de telemedicină. Compania furnizează stații mobile sau portabile de telemedicină, stații mobile de telemedicină audiometrică, aplicații software pentru telemedicină, camere HD speciale, diverse aparate de măsurare și stetoscoape dedicate.
Guntermann & Drunck este unul dintre cei mai imporanţi producători de soluţii KVM analog şi digitale. Toate soluţiile furnizate garantează performanţe ridicate, fără o latenţă perceptibilă sau pierderi din consola de lucru la utilizator. Compania este de origine germană şi a fost fondată în anul 1985.
Harkness este lider mondial în producerea şi furnizarea ecranelor de proiecţie mari ce pot fi utilizate în domeniul cinematografiei. Soluţiile şi echipamentele oferite pot fi integrate în săli de cinematograf, săli de teatru, studiouri TV, centre de convenţie, săli de întâlniri, săli de training, parcuri tematice.
Compania americană HID este lider în furnizarea de soluţii de acces şi ID management. Compania dezvoltă, produce şi comercializează următoarele produse: componente ID, control acces corporativ, soluţii pentru tranzacţiile financiare, soluţii de transport, diverse soluţii industriale sau de producţie.
Hikvision Digital Technology este un furnizor de produse și soluții de supraveghere video, cu sediul în Hangzhou. 
Honeywell oferă o gamă variată şi complexă de produse şi servicii cum ar fi: tehnologii inovatoare în producţia de echipamente pentru aviaţie la graniţa spaţiului cosmic, soluţii pentru siguranţa şi confortul clădirilor şi caselor, eficienţa marilor procese industriale într-un mediu ecologic sigur etc.
 HUB Parking Technology este divizie a grupului FAAC, specializata in dezvoltarea, producerea si instalarea sistemelor de control acces si parcare.
Intermec este furnizor de soluţii pentru managementul lanţului logistic. Compania ofera dispozitive de inregistrare a informatiilor de inventar, bazate pe tehnologia cu coduri de bare sau RFID. Soluţiile Intermec sunt utilizate în diverse domenii, de la retail  şi sevicii de teren până la depozitare şi producţie.
Compania JB Lighting furnizează echipamente profesionale de control şi iluminat. În prezent compania comercializează o gamă largă de echipamente cum ar fi: lumini mobile, LED-uri, console şi dimmere de iluminta, servere media, accesorii etc.
Juniper Networks este liderul din domeniul inovației pentru rețele. Compania a fost înființată în 1996 și are sediul în Sunnyvale, California. Juniper Networks oferă acel tip de gândire inovatoare, performanță, automatizare și angajament care fac posibile cele mai bune rețele din lume.
Înfiinţată în anul 1982, compania americană Jupiter Systems are o istorie de peste 27 de ani în furnizarea soluţiilor de procesare video ce vin în sprijinul cerinţelor în materie de securitate, apărare, transport, industrie, utilităţi publice, educaţie şi comunicare în afaceri.
Cu o experienţă de peste 145 de ani, Kaba este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de echipamente premium pentru control acces. Kaba deţine o gamă completă de sisteme de control acces electronic şi mecanic, sisteme de control al cheilor, ideale pentru mediul industrial, hotelier etc.
Kramer Electronics este lider mondial în domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio şi video: distribuitoare, comutatoare, procesoare şi amplificatoare de semnal. Echipamentele Kramer se regăsesc într-o varietate de aplicaţii: de la soluţii simple la sisteme complexe integrate; soluţii rezidenţiale etc.
LG este lider mondial pe piaţa produselor electronice de consum, a comunicaţiilor mobile şi  a aparatelor electrocasnice. Compania produce şi furnizează o gamă variată de produse inovatoare pentru diferite domenii: medicină, educaţie, guvern, afaceri, rezidenţiale, retail.
LifeSize este prima companie care a dezvoltat şi livrat sisteme de videoconferinţă de înaltă definiţie. Compania produce sisteme de videoconferinţă şi echipamente de infrastructură care pot fi integrate în orice tip de sală de conferinţă, de training sau de întâlniri.
LifeWatch este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de monitorizare medicală ambulatorie. Compania oferă soluții pentru monitorizarea constantă a pacienților care suferă de aritmii, apnee obstructivă de somn, diverse afecțiuni cardiace etc.
Cu peste 20 de ani de experienţă, Lund Halsey este recunoscut ca lider de piaţă în proiectarea, fabricarea şi instalarea de mobilier tehnic. Mobilierul furnizează soluţii definitive pentru camere de control, studiouri de televiziune, camere de securitate şi NOC'S.
Cu o istorie de peste 30 de ani de inovaţie, performanţă şi excelenţă în servicii de suport, Meyer Sound este un producător de top de incinte acustice şi echipamente de sonorizare high-end. 
Microlight este cel mai mare producător din lume de iluminatoare cu infraroşu, ce sunt utilizate împreună cu camerele video pentru monitorizarea în condiţii de întuneric. Gama aplicaţiilor în care acest tip de produs poate fi integrat începe cu birouri, lifturi, cabine şi continuă până la cinematografe, cluburi, cazinouri etc.
Fondată în anul 1975, Microsoft este cea mai mare companie producătoare de servicii de software, servicii şi tehnologii Internet pentru calculatoarele personale şi pentru mediul de business. Compania oferă o gamă variată de produse şi servicii proiectate să ofere oamenilor programe software deosebite.
Milestone Systems este lider mondial în dezvoltarea software-ului de platformă deschisă, utilizat în gestionarea reţelei IP a sistemelor de supraveghere video. Soluţiile oferite de Milestone pot fi integrate în întreaga lume, în următoarele sectoare de activitate: retail, educaţie, sănătate, transport, militar, guvern, finanţe.
Mitsubishi Electric propune prin divizia sa de produse de prezentare o gamă completă de videoproiectoare şi display-uri profesionale. Compania japoneză este recunoscută pentru calitatea echipamentelor oferite şi este principala opţiune pentru numeroşi utilizatori.
Morse Watchmans este unul dintre liderii mondiali în producţia de sisteme electronice pentru managementul cheilor şi cardurilor de acces. Soluţiile producătorului au aplicaţii în diverse domenii, precum: cazinouri, hoteluri, clădiri de birouri, showroom-uri auto, penitenciare, secţii de poliţie, spitale şi policlinici.
Motorola Solutions este unul dintre principalii furnizori la nivel mondial de soluţii profesionale de înregistrare a datelor (scanere pentru coduri de bare sau dispozitive RFID). Soluţiile Motorola sunt utilizate atât în retail şi în managementul depozitelor cât şi în aplicaţii din domeniul sănătăţii.
Companie cu sediul in Munchen, Germania a fost fondata ca parte din Siemens. Portofoliu de produse cuprinde sistemele de ghidare in parcari cu prezenta in peste 40 de tari si cu un renume in piata pentru tehnologia durabila oferita. Produsele sunt imbunatatite de solutiile software integrate, adaptate nevoilor clientilor.
Fondată în anul 1999 de către o echipă de ingineri, compania Navtech Radar comercializează o gamă diversificată de senzori radar pentru aplicaţiile industriale. Echipamentele şi soluţiile oferite de companie se axează pe supravegherea video a aeroporturilor, a autostrăzilor, a spaţiilor industriale etc.
NEC Corporation este o companie de origine japoneză şi furnizează soluţii profesionale pentru IT, reţelistică şi comunicaţii. Un segment important al ofertei îl reprezintă soluţiile de cinema digital, NEC numărându-se printre cei mai importanţi furnizori din domeniu.
Cu o istorie de peste 80 de ani, Nedap este un experimentat furnizor de soluţii bazate pe tehnologie RFID: identificare de la distanţă autovehicule şi şoferi, management al parcărilor şi parcurilor auto, control acces.
Nimble Storage a fost înființată în 2008 în San Jose, California și este lider în configurații de stocare hibridă optimizate, concepute să ajute organizațiilor în maximizarea timpului de funcționare și disponibilitatea aplicațiilor lor critice.
OPTEX Co. Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, iar senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior sunt distribuiți la nivel mondial. OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluții de detecție, senzorii OPTEX dedicați supravegherii de interior și de exterior fiind distribuiți la nivel mondial.
Cu sediul în Finlanda, Panphonics este lider mondial în producerea de incinte acustice cu sunet direcţionat. Tehnologia şi produsele companiei Panphonics sunt folosite în domeniul digital signage şi sunt caracterizate prin eleganţă, calitate şi simplitate în instalare.
Paxton Access este cel mai important furnizor britanic de soluţii şi echipamente pentru controlul accesului. Echipa Paxton Access se axează pe proiectarea unor sisteme de control acces şi pontaj modulare şi centralizate, ce conţin caracteristici importante pentru utilizatori: fiabilitate şi uşurinţă în uilizare.
Cu o echipă de specialiști cu experiență acumulată în companii de renume, precum Tandberg și Cisco, Pexip dorește să revoluționeze industria Comunicațiilor Unificate. Compania a dezvoltat o platformă software pentru videoconferință, flexibilă și scalabilă, ce permite integrarea într-o sesiune a multiple dispozitive audio-video.
Fondată în anul 1972, compania Philip Mobelmanufaktur GmbH este producătoare de mobilier premium specializat pentru birouri. Mobilierul integrează orice sistem AV high-end cum ar fi: display-urile LCD Element One, sistemele de discuţii Revoluto de la Beyerdynamic, prize AV mobile de la Extron.
Planar Systems este o companie producatoare de display-uri digitale din SUA, membra a grupului Leyard. Fondata in 1983, a fost primul producator american de ecrane digitale electroluminescente (EL).
Primion se numară printre cei mai importanţi furnizori de soluţii de securitate din Europa. Compania de origine germană oferă soluţii de top pentru sisteme integrate de securitate, control acces, pontaj, supraveghere video.
Compania olandeză Projecta este producătorul nr. 1 în Europa de ecrane de proiecţie de calitate superioară. Projecta produce şi furnizează o gamă largă de produse de înaltă calitate, cum ar fi: ecrane electrice, ecrane cu acţionare manuală, ecrane portabile, mobilier de prezentare.
Compania QSC Audio Products este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente audio profesionale, precum: incinte acustice pentru toate tipurile de aplicaţii - de la boxe de tavan la cele de tip line-array, amplificatoare şi accesorii profesionale, procesoare digitale etc.
Compania R&M este un furnizor de soluţii pasive de cablare pentru reţelele de comunicare de înaltă calitate. Soluţiile şi produsele de excepţie din domeniul conecticii de cupru şi fibră optică i-au adus companiei reputaţia de lider în clasa echipamentelor premium.
Raytec, companie înființată în 2005, cu sediul în UK, este lider global al soluțiilor de iluminare cu LED pentru securitate și siguranță. 
RGB Spectrum este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente dedicate aplicaţiilor audio-video, industriale şi militare. Compania deţine o gamă variată de produse cum ar fi: procesoare multi-imagine, display-uri multimedia, codecuri video, recordere digitale şi switchere.
Risco Group este unul dintre liderii la nivel mondial în industria securităţii. Compania de origine israelină dezvoltă o gamă diversificată de  soluţii şi sisteme pentru securitate integrată, supraveghere video, detecţie efracţie, control acces şi detecţie incendiu.
Înfiinţată în anul 1938, compania Samsung are ca principal obiect de activitate: producţia de echipamente electronice şi IT. În prezent, Samsung este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de display-uri cu cristale lichide şi de telefoane mobile din noua generaţie.
Compania Sanako este lider mondial în tehnologia de învăţare a limbilor străine. Sanako dezvoltă soluţii de predare a limbilor străine, software de predare şi organizare a clasei, soluţii de învăţare virtuală şi dezvoltare profesională, cât şi asigurarea sprijinului clienţilor.
Schneider Electric, specialistul global în managementul energiei, oferă soluţii integrate de a face energia sigură, fiabilă, eficientă şi productivă pentru pieţele de energie şi infrastructură, industrie, centre de date şi reţele, clădiri industriale şi locuinţe.
Compania austriacă Schrack Seconet ocupă poziţia de lider internaţional în următoarele domenii: detecţie incendii, sisteme de securitate şi comunicaţii. Produsele oferite de companie sunt folosite atât în zonele industriale şi comerciale, cât şi în spitale, aeroporturi, instituţii guvernamentale şi financiare.
Seagull Scientific este unul dintre cei mai renumiţi furnizori de software pentru generea de etichete. Bar Tender este cel mai important produs al companiei şi este apreciat de utilizatorii, distribuitorii şi fabricanţii de imprimante din toată lumea pentru viteza de lucru şi flexibilitatea sa.
Seetec, companie înființată în 1996, este unul dintre liderii globali pe piața de video management software din Europa. Începând cu anul 2000, Seetec dezvoltă și distribuie soluții software pentru aplicații de securitate.
Shure Incorporated este o corporație americană de produse audio. A fost înființată în Chicago, Illinois în 1925 ca furnizor de kituri de piese radio. Compania a devenit un consumator și producător de componente electronice profesionale pentru microfoane, sisteme de conferință, mixere și procesarea semnalului digital.
Sicurit este una dintre cele mai de încredere şi tehnologizate companii de securitate de pe piaţă, oferind sisteme de pază perimetrală. Compania dezvoltă sisteme de protecţie atât pentru zone industriale şi comerciale, cât şi pentru aeroporturi, instituţii guvernamentale şi financiare, baze militare şi penitenciare.
Sierravideo Systems este un important furnizor de echipamente video şi audio de înaltă calitate pentru transmisiuni, post producţie şi prezentare. Compania oferă o gamă largă de sisteme de comutare, terminale şi produse pentru producţia de aplicaţii analogice, digitale şi HD.
Compania canadiană SMART Technologies este producătorul nr. 1 mondial de table şi sisteme interactive pentru mediul educaţional şi de afaceri. Din punct de vedere al tehnologiei folosite, SMART oferă soluţii pentru procesul de predare, şedinţe, prezentări sau sesiuni de training.
Compania germană Sommer Cable produce cabluri audio-video pentru cablare structurată de voce şi date. Dotate cu soluţii inovatoare de conectare, cablurile Sommer sunt ideale pentru: săli de conferinţă, studiouri de înregistrare, televiziune prin cablu, cinematografe, internet.
Sorhea, companie înființată în 1987, proiectează și produce sisteme de detecție efracție, sisteme utilizate pentru a securiza șantierele industriale sau private. 
STI comercializează o gamă unică de produse în întreaga lume, destinate prevenirii alarmelor false de incendiu şi protecţiei împotriva actelor de vandalism sau furt al elementelor componente ale sistemelor de securitate, cum ar fi: detectoare de fum, cititoare, tastaturi, centrale sau extintoare de incendiu.
Suprema este unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamante şi soluţii biometrice. Compania comercializează o gamă diversificată de soluţii şi produse precum: scannere biometrice, cititoare de carduri biometrice, sisteme de control acces biometrice etc.
Înființată în anul 2012, compania SYSTEGRA își propune să devină unul din numele de referință de pe piața din România a serviciilor de proiectare și consultanță de sisteme și instalații pentru proiecte civile și industriale.
Tamron este lider în producerea de obiective şi sisteme optice dedicate domeniilor: video, industrial, digital, ştiinţific şi foto. Compania dezvoltă cele mai performante lentile utilizate în domeniul securităţii, destinate în special instalatorilor de TVCI, dealerilor, consumatorilor finali şi integratorilor de sisteme.
Compania norvegiană Tandberg este nr. 1 în domeniul videoconferinţei, sistemele sale fiind instalate în cele mai importante instituţii din întreaga lume. Tandberg produce sisteme de videoconferintţă şi echipamente de infrastructură dedicate tuturor tipurilor de săli de întâlniri sau de training.
Cu o istorie de peste 75 de ani de experienţă, Telex este unul dintre cei mai mari producători de echipamente profesionale pentru comunicaţii. Echipamentele Telex se integrează în sisteme ce pot fi instalate si utilizate în: baze militare, instituţii guvernamentale şi de învăţământ, centre de asistenţă socială şi medicală.
Compania americană TvLog este una dintre cele mai importante companii dezvoltatoare de soluţii şi servicii hardware şi software din industria de broadcast. Compania oferă soluţii profesionale audio-video, servicii şi suport la cele mai înalte standarde.
UTC Fire & Security furnizează o gamă diversificată de soluţii de securitate şi siguranţă pentru partenerii săi din întreaga lume. Portofoliul companiei este renumit pentru calitatea şi fiabilitatea produselor şi a soluţiilor eficiente care ajută la menţinerea în condiţii de siguranţă atât a bunurilor, cât şi a persoanelor.
VBrick este unul dintre cei mai importanţi furnizori în industria sistemelor şi soluţiilor video IP. Compania deţine o gamă diversificată de echipamente, precum: display-uri cu plasmă, LCD-uri, servere video, recordere video, software-uri de management etc.
Companie înființată în 1986, Videotec proiectează produse moderne pentru industria de supraveghere video profesională. 
Wagner este furnizor de soluţii complete de prevenire, detecţie şi stingere a incendiilor. Compania produce sisteme ecologice pe bază de azot, argon, Novec 1230, FM 200 dar şi sisteme pe bază de CO2. De asemenea Wagner furnizează soluţii informatice de integrare a sistemelor de siguranţă, securitate şi BMS.
Fondată în anul 1951, compania germană Wago activează independent pe piaţă de mai bine de trei generaţii, devenind astfel un furnizor internaţional în industria automatizărilor. Sistemele, soluţiile şi serviciile oferite de Wago sunt sinonime cu calitate, fiabilitate şi inovaţie.
Compania germană Warema este lider pe piaţa europeană în domeniul tehnicii de umbrire. Warema produce şi comercializează o gamă variată de soluţii şi sisteme performante destinate realizării de produse pentru protecţia solară: jaluzele, rulouri şi grilaje din aluminiu, parasolare de terasă, uşi de garaj de tip rulou.
WEY Technology este un furnizor global de solutii high-tech pentru transmisie, control, distributie si afisarea datelor in timp real in camerele de control si tranzactionare. Aceasta ofera solutii de conectivitate, mini-pc, de vizualizare, de inregistrare si de alertare. WEY Technology is a global provider of turnkey high-tech solutions for the transmission, control, distribution and display of real-time data in control rooms and command centers. 
Xtralis furnizează soluţii de siguranţă şi securitate. Compania este renumită pentru sitemele de detecţie a incendiilor şi este inventatoarea sistemului de detecţie a fumului prin aspiraţie (VESDA). Sistemul de detecţie a fumului în spaţii deschise pe bază de imagini (OSID) este, de asemenea o inovaţie Xtralis.
Cu o istorie de peste 100 de ani, Yamaha este lider în afaceri şi dezvoltă o gamă variată de servicii şi produse: instrumente muzicale şi audio-video, produse legate de tehnologia informaţiei, servicii new media, mobilă pentru casă, componente auto, educaţie muzicală.
Zebra Technologies oferă o gamă variată de soluţii de identificare, urmărire şi gestionare a bunurilor. Compania americană furnizează imprimante digitale, solutii RFID, soluţii software şi hardware dedicate
Compania Zero 88 produce şi furnizează echipamente profesionale de control şi iluminat pentru mii de locaţii din întreaga lume. Gama de produse comercializată de cei de la Zero 88 cuprinde: console şi dimmere, corpuri de iluminat, echipamente de control, software visual etc.