Oferta AVITECH de sisteme integrate contribuie la creșterea eficienței organizațiilor și a capacității de relaționare cu alte sisteme prin dezvoltarea unor soluții complexe și complete.

EXPERIENȚA NOASTRĂ

Avem peste 18 ani de experienţă în domenii relativ diferite de activitate. În toţi aceşti ani, am dus la bun sfârşit nenumărate proiecte de diferite complexităţi, pentru majoritatea companiilor mari şi instituţiilor guvernamentale din România. Din toate aceste proiecte am dobândit capacitatea de a lucra cu diferite sisteme provenite de la cei mai inovativi furnizori de tehnologie la nivel internaţional.

EXPERTIZA NOASTRĂ

AVITECH are expertiză în domeniile instalaţii electrice, automatizări pentru clădiri, securitate fizica, protecţie la incendii, alarmare vocala şi adresare publică, sisteme medicale, audio, video, lumini tehnologice, infrastructură IT, comunicaţii unificate, securitate cibernetică, dezvoltare de aplicaţii software. Pe toate aceste domenii de competenţă avem printre cei mai buni şi mai experimentaţi specialişti, unii dintre ei cu peste 10 ani de experienţă la cel mai înalt nivel. Dovadă sunt certificările obţinute atât individual, cât şi la nivel de companie. Specialiştii noştri sunt capabili să vă ajute să gestionaţi complexitatea tehnologiilor mereu în schimbare, începând cu specificarea cerinţelor unui sistem, definirea arhitecturii lui, proiectare, testare, implementare şi apoi utilizarea lui în condiţii optime.

INTEGRATOR DE SISTEME

Lucrăm alături de clienţii noştri pentru a le simplifica, consolida şi optimiza sistemele şi pentru a le eficientiza operaţiunile. Reducem numărul mare de sisteme vechi existente, integrăm sisteme existente cu noi tehnologii inovative, accelerăm şi simplificăm procesul de adoptare a sistemelor noi, ridicăm nivelul de automatizare a operaţiunilor.

DOMENII DE INTEGRARE

În colaborare cu partenerul său dezvoltator de software, compania APTUS Software, AVITECH oferă soluţii şi sisteme integrate în domeniile automatizări pentru clădiri şi eficienţă energetică, securitate fizică şi siguranţă, audio-video, comunicații unificate, parking, sisteme inteligente pentru transport, Public Safety, Smart City.