Infiintata in scopul imbunatatirii si specializarii serviciilor de suport tehnic si mentenanta, aceasta divizie beneficiaza in prezent de aportul a peste 70 de persoane - tehnicieni si ingineri, certificati si autorizati pe domeniile lor de activitate. In cadrul diviziei dispunem de un Dispecerat localizat in sediul central din Voluntari,  un Centru Service echipamente electronice in Bucuresti si echipe mobile de interventie in 15 orase: Bucuresti-Ilfov, Bacau, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Chisinau-Rep Moldova, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures si Timisoara. Dispeceratul nostru este dotat cu echipamente de tip call center provenite de la furnizori precum Cisco, Fujitsu, NEC si functioneaza pe o solutie personalizata Microsoft Dynamics.

AVITECH ofera in prezent servicii de mentenanta si suport tehnic pentru urmatoarele tipuri de sisteme si instalatii:

 • Sisteme de securitate (supraveghere video, detectie efractie, protectie perimetrala, control acces)
 • Protectie la incendiu (detectie, alarmare si evacuare, stingere)
 • Automatizari (Building Management Systems)
 • Sisteme pentru parcari si acces auto (bariere, porti, bolarzi)
 • Automate de tichete, automate de plata
 • Sisteme inteligente pentru transport
 • Sisteme audio-video (sonorizare, conferinte, video display, automatizari)
 • Infrastructura IT&Comunicatii (networking, data center, comunicatii unificate)
 • Instalatii electrice

GARANTIE

AVITECH ofera garantie tuturor echipamentelor pe care le comercializeaza si le instaleaza daca acestea sunt utilizate, operate si intretinute conform instructiunilor de functionare ale producatorilor. Utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor, precum si lipsa de intretinere a acestora pot atrage anularea garantiei.

SERVICE

Dispunem de propria echipa de ingineri certificati si autorizati de catre producatori pentru a repara echipamente electronice, atat in perioada de garantie cat si in cea de postgarantie.

MENTENANTA

Pentru a preveni defectarea echipamentelor si a sistemelor si pentru a asigura functionarea optima a acestora, este necesar sa asigurati mentenanta corespunzatoare conform recomandarilor producatorilor si, acolo unde se impune, respectand legislatia in vigoare. 
Nu in ultimul rand, serviciile de mentenanta reduc substantial costurile necesare repunerii sistemelor in functiune in caz de avarie, precum si a costurile colaterale ce pot aparea prin afectarea altor operatiuni si procese de baza ale afacerii dumneavoastra.
Pentru a preveni defectarea echipamentelor si a sistemelor si pentru a asigura functionarea optima a acestora, este necesar sa asigurati mentenanta corespunzatoare conform recomandarilor producatorilor si, acolo unde se impune, respectand legislatia in vigoare. Nu in ultimul rand, serviciile de mentenanta reduc substantial costurile necesare repunerii sistemelor in functiune in caz de avarie, precum si a costurile colaterale ce pot aparea prin afectarea altor operatiuni si procese de baza ale afacerii dumneavoastra.

DE CE AVITECH?

Incheierea unui Contract de Suport Tehnic si Mentenanta cu AVITECH asigura si va garanteaza, pe intreg teritoriul tarii:

 • revizii periodice conform recomandarilor producatorilor si/sau normelor legale.
 • interventii in cel mai scurt timp pentru remedierea defectiunilor ce pot aparea la unele echipamente si repunerea imediata in functiune a sistemelor.
 • serviciu de permanenta prin care inginerii si tehnicienii nostri sunt disponibili si pot oferi suport tehnic in regim 24/7/365.
 • existenta in stoc a consumabilelor, pieselor de schimb, subansamblelor sau echipamentelor care se impun, conform nivelului de service agreat (SLA).
 • monitorizarea la distanta a sistemelor critice pentru a depista in timp real mesajele de avertizare sau erorile de functionare si pentru a asigura un raspuns prompt din partea echipei noastre tehnice.
 • acces la platforma web specializata unde poate fi vizualizat in timp real stadiul fiecarei solicitari inregistrate in dispeceratul nostru sau pot fi consultate materiale si resurse utile in privinta utilizarii si imbunatatirii sistemelor dumneavoastra.

 

Harta acoperire avitech


CALL CENTER

call center avitech

 support@avitech.ro
 +40 21 200 64 66
 +40 742 00 64 66
 +40 742 00 64 66