AVITECH ofera mai mult decat echipamente performante, tehnologii de ultima generatie sau sisteme integrate. Compania noastra propune, prin intermediul propriilor specialisti si a unei echipe existente de colaboratori externi, solutii complete ce includ servicii de consultanta, arhitectura si proiectare, implementare si suport, logistica.

Consultanta & Studii de fezabilitate

Consultanta & Studii de fezabilitate

Gasirea solutiei optime care sa raspunda nevoilor dumneavoastra, in functie de cerintele formulate, de resursele avute la dispozitie este si preocuparea noastra. Specialistii nostri elaboreaza studii de fezabilitate ce acopera atat partea tehnica a proiectului, cat si un plan financiar care analizeaza bugetul de investitii necesar implementarii. Domeniile noastre de competenta includ securitate fizica, securitate cibernetica, siguranta, public safety, eficienta energetica, infrastructura de comunicatii, infrastructura comunicatii transporturi rutiere, IoT, smart city, customer and visitor experience.

Consultanta pentru atragere de finantari

Consultanta pentru atragere de finantari

La cerere, AVITECH pune la dispozitia clientilor sai informatii privind oportunitati de finantare a proiectelor prin intermediul bancilor, fondurilor de investitii si a institutiilor europene. De asemenea, prin intermediul unei echipe de colaboratori externi, putem oferi servicii de consultanta pentru atragerea de finantari fonduri europene si fonduri norvegiene. La randul ei, compania noastra participa activ in proiecte comune finantate din fonduri europene, initiate de diverse universitati, institutii sau alte companii private.

Proiectare

Proiectare

Fie ca este un serviciu independent, fie ca este parte integranta a dezvoltarii sistemelor audio-video sau de securitate, proiectarea reprezinta un important domeniu de competenta al AVITECH. Compania are experienta in proiectare si este certificata sa proiecteze sisteme de semnalizre, alarmare si avertizare in caz de incendiu. 

Management de proiect

Management de proiect

Incadrarea in resursele stabilite, respectarea termenelor de executie si punere in functiune, alocarea numarului optim de specialisti pentru indeplinirea la termen si in cele mai bune conditii a activitatilor specifice – sunt cateva dintre sarcinile managerilor de proiect care supervizeaza implementarea proiectelor, indiferent de complexitate. AVITECH dispune de un departament de project management cu persoane experimentate in coordonarea si derularea lucrarilor de constructii, instalatii electromecanice, instalatii de curenti slabi, infrastructura IT&C.

Logistica

Logistica

Logistica este serviciul care poate să facă diferenţa, să pună în valoare sau să umbrească celelalte activităţi desfăşurate de o companie pentru ducerea la bun sfârşit a unui proiect şi implicit, mulţumirea clientului. Compania noastră operează un depozit situat în Bucureşti din care face livrări pe tot teritoriul României, precum şi în Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova. De asemenea, dispunem şi de o flotă de peste 80 de maşini, pe întreg teritoriul ţăarii, care sprijină intervenţiile la sediile clienţilor noştri, lucrările de instalare, service şi mentenanţă. Dovadă a capacităţii noastre de a susţine proiecte la nivel naţional şi regional sunt lucrările finalizate cu succes şi serviciile de mentenanţă pentru companii multinaţionale cu activităţi în retail, logistică, utilităţi, comunicaţii, bănci, agenţii guvernamentale, justiţie, armată, poliţie, jandarmerie. Vezi aici referinte

Lucrari de amenajare

Lucrari de amenajare

AVITECH are in portofoliu numeroase proiecte executate "la cheie", in calitate de antreprenor general. Astfel ca, pe langa solutiile si serviciile specifice domeniului de activitate, compania noastra poate sa asigure, la cerere, cu ajutorul unor parteneri-subcontractori, lucrari complementare de constructii, consolidari, modernizari, instalatii, mobilare.

Instalare & Punere in functiune

Instalare & Punere in functiune

Instalarea precum si punerea in functiune a unui sistem sunt factori determinanti pentru modul de functionare in timp a acelui sistem. AVITECH acorda o importanta deosebita acestor doua procese, asigurandu-se ca sunt intotdeauna realizate si supervizate de catre tehnicieni si ingineri instruiti, certificati, cu experienta in operarea sistemelor respective. De asemenea, toti specialistii nostri sunt persoane responsabile, care cunosc legislatia in domeniu, inteleg importanta si implicatiile muncii lor.

Instruire

Instruire

Beneficiile unei tehnologii si fructificarea la maximum a resurselor unui sistem sunt conditionate de o buna cunoastere a acestuia. Prin urmare, instruirea utilizatorului constituie o etapa foarte importanta si obligatorie pentru noi in desavarsirea proiectelor implementate. Toate echipamentele si sistemele instalate de care AVITECH sunt explicate in detaliu beneficiarilor, din punct de vedere al functionarii, al utilizarii si al mentenantei lor ulterioare, in cadrul unor sesiuni de training ce au loc la finalizarea instalarii. Mai mult, la predarea unor sisteme complexe, compania noastra poate aloca temporar personal specializat care sa ajute beneficiarii sa deprinda rapid si facil modul de utilizare.

Mentenanta & service

Mentenanta & service

AVITECH acorda o importanta deosebita serviciilor de suport tehnic, interventii,  mentenanta si reparatii, atat pentru echipamentele si sistemele instalate de firma noastra, cat si pentru cele instalate de alte companii. In anul 2008 am infiintat Divizia Mentenanta si Service, cu propriul dispecerat si echipe care intervin pe intreg teritoriul tarii, in regim 24/7. In prezent, in cadrul acestei divizii isi desfasoara activitatea si ofera suport aproximativ 30% din personalul angajat. Mai multe despre Mentenanta & Service. 

Managed Services

Managed Services

Pentru clientii nostri care doresc sa beneficieze de o serie de sisteme, fie temporar in cadrul unui proiect propriu, fie pe o perioada mai indelungata, dar nu au dorinta si resursele necesare operarii interne a unui sistem complex si vor sa se dedice doar activitatilor de baza, AVITECH are capacitatea de a construi, opera si monitoriza diverse retele care sa serveasca un spectru mai larg de aplicatii. Compania noastra poate oferi in acest moment, in regim as-a-Service, urmatoarele tipuri de solutii: management si securizare retele IT, supraveghere si monitorizare video, securitate si control acces, securitate rezidentiala, monitorizare si supraveghere persoane varstnice, copii, persoane cu nevoi speciale, informare si digital signage, logistica si warehouse management. Solicita mai multe detalii despre solutiile AVITECH as-a-Service.