AVITECH oferă mai mult decât echipamente performante, tehnologii de ultimă generaţie sau sisteme integrate. Compania noastră propune, prin intermediul propriilor specialişti şi a unei echipe existente de colaboratori externi, soluţii complete ce includ servicii de consultanţă, arhitectură şi proiectare, implementare şi suport, logistică.

Consultanţă & Studii de fezabilitate

Consultanţă & Studii de fezabilitate

Găsirea soluţiei optime care să răspundă nevoilor dumneavoastră, în funcţie de cerinţele formulate, de resursele avute la dispoziţie este şi preocuparea noastră. Specialiştii noştri elaborează studii de fezabilitate ce acoperă atât partea tehnică a proiectului, cât şi un plan financiar care analizează bugetul de investiţii necesar implementării. Domeniile noastre de competenţă includ securitate fizică, securitate cibernetică, siguranţă, public safety, eficienţă energetică, infrastructură de comunicaţii, infrastructură comunicaţii transporturi rutiere, IoT, smart city, customer and visitor experience.

Consultanţă pentru atragere de finanţări

Consultanţă pentru atragere de finanţări

La cerere, AVITECH pune la dispoziţia clienților săi informaţii privind oportunităţi de finanţare a proiectelor prin intermediul băncilor, fondurilor de investiţii ş a instituţiilor europene. De asemenea, prin intermediul unei echipe de colaboratori externi, putem oferi servicii de consultanţă pentru atragerea de finanţări fonduri europene şi fonduri norvegiene. La rândul ei, compania noastră participă activ în proiecte comune finanţate din fonduri europene, iniţiate de diverse universităţi, instituţii sau alte companii private.

Fie că este un serviciu independent, fie că este parte integrantă a dezvoltării sistemelor audio-video sau de securitate, proiectarea reprezintă un important domeniu de competență al AVITECH. Compania are experiență în proiectare și este certificată să proiecteze sisteme de semnalizre, alarmare și avertizare în caz de incendiu. 

Management de proiect

Management de proiect

Încadrarea în resursele stabilite, respectarea termenelor de execuţie şi punere în funcţiune, alocarea numărului optim de specialişti pentru îndeplinirea la termen şi în cele mai bune condiţii a activităţilor specifice – sunt câteva dintre sarcinile managerilor de proiect care supervizează implementarea proiectelor, indiferent de complexitate. AVITECH dispune de un departament de project management cu persoane experimentate în coordonarea şi derularea lucrărilor de construcţii, instalaţii electromecanice, instalaţii de curenţi slabi, infrastructură IT&C.

Logistică

Logistică

Logistica este serviciul care poate să facă diferenţa, să pună în valoare sau să umbrească celelalte activităţi desfăşurate de o companie pentru ducerea la bun sfârşit a unui proiect şi implicit, mulţumirea clientului. Compania noastră operează un depozit situat în Bucureşti din care face livrări pe tot teritoriul României, precum şi în Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova. De asemenea, dispunem şi de o flotă de peste 80 de maşini, pe întreg teritoriul ţăarii, care sprijină intervenţiile la sediile clienţilor noştri, lucrările de instalare, service şi mentenanţă. Dovadă a capacităţii noastre de a susţine proiecte la nivel naţional şi regional sunt lucrările finalizate cu succes şi serviciile de mentenanţă pentru companii multinaţionale cu activităţi în retail, logistică, utilităţi, comunicaţii, bănci, agenţii guvernamentale, justiţie, armată, poliţie, jandarmerie. Vezi aici referinte

Lucrări de amenajare

Lucrări de amenajare

AVITECH are în portofoliu numeroase proiecte executate "la cheie", în calitate de antreprenor general. Astfel că, pe lângă soluţiile şi serviciile specifice domeniului de activitate, compania noastră poate să asigure, la cerere, cu ajutorul unor parteneri-subcontractori, lucrări complementare de construcţii, consolidări, modernizări, instalaţii, mobilare.

Instalare & Punere în funcţiune

Instalare & Punere în funcţiune

Instalarea precum şi punerea în funcţiune a unui sistem sunt factori determinanţi pentru modul de funcţionare în timp a acelui sistem. AVITECH acordă o importanţă deosebită acestor două procese, asigurându-se că sunt întotdeauna realizate si supervizate de către tehnicieni si ingineri instruiţi, certificaţi, cu experienţă în operarea sistemelor respective. De asemenea, toţi specialiştii noştri sunt persoane responsabile, care cunosc legislaţia în domeniu, înţeleg importanţa şi implicaţiile muncii lor.

Instruire

Instruire

Beneficiile unei tehnologii şi fructificarea la maximum a resurselor unui sistem sunt condiţionate de o bună cunoaştere a acestuia. Prin urmare, instruirea utilizatorului constituie o etapă foarte importantă şi obligatorie pentru noi în desăvârşirea proiectelor implementate. Toate echipamentele şi sistemele instalate de căre AVITECH sunt explicate în detaliu beneficiarilor, din punct de vedere al funcţionării, al utilizării şi al mentenanţei lor ulterioare, în cadrul unor sesiuni de training ce au loc la finalizarea instalării. Mai mult, la predarea unor sisteme complexe, compania noastră poate aloca temporar personal specializat care să ajute beneficiarii să deprindă rapid şi facil modul de utilizare.

Suport & Mentenanţă

Suport & Mentenanţă

AVITECH acordă o importanţă deosebită serviciilor de suport tehnic, intervenţii,  mentenanţă si reparaţii, atât pentru echipamentele şi sistemele instalate de firma noastră, cât şi pentru cele instalate de alte companii. În anul 2008 am înfiinţat Divizia Suport şi Mentenanţă, cu propriul dispecerat şi echipe care intervin pe întreg teritoriul tării, în regim 24/7. În prezent, în cadrul acestei divizii îşi desfăşoară activitatea şi oferă suport aproximativ 30% din personalul angajat. Mai multe despre Suport & Mentenanţă

Managed Services

Managed Services

Pentru clienţii noştri care doresc să beneficieze de o serie de sisteme, fie temporar în cadrul unui proiect propriu, fie pe o perioadă mai îndelungată, dar nu au dorinţa şi resursele necesare operării interne a unui sistem complex şi vor să se dedice doar activităţilor de bază, AVITECH are capacitatea de a construi, opera şi monitoriza diverse reţele care să servească un spectru mai larg de aplicaţii. Compania noastră poate oferi în acest moment, în regim as-a-Service, următoarele tipuri de soluţii: management şi securizare reţele IT, supraveghere şi monitorizare video, securitate şi control acces, securitate rezidenţiala, monitorizare şi supraveghere persoane vârstnice, copii, persoane cu nevoi speciale, informare şi digital signage, logistică şi warehouse management. Solicită mai multe detalii despre soluţiile AVITECH as-a-Service.