Colaborarea cu AVITECH poate fi descrisă ca un parteneriat solid, bazat pe încredere și pe convingerea că împreună putem implementa cele mai complexe proiecte. Apreciem în mod special preocuparea integratorului de a investi în calificarea și specializarea personalului său pentru toate soluțiile pe care le oferă clienților. Calitatea este un punct forte care diferențiază AVITECH de ceilalți integratori de sisteme din România. 

Aristotel Agapie

CentraLine Sales Manager | Honeywell Romania


AVITECH are resursele necesare îndeplinirii celor mai complexe proiecte de securitate. Ne referim aici la personalul competent, acoperirea pe care o are la nivelul întregii țări, serviciile și calitatea pe care le integrează în toate proiectele în care se implică. Suntem încrezători în obținerea unor rezultate foarte bune și pe viitor, cu atât mai mult cu cât ne unește un lucru esențial pentru reușită – orientarea permanentă către clienți.

Bogdan Gavril

Sales Engineer CEE Region | Axis Communications


Implementarea acestui proiect cu ajutorul AVITECH reprezintă un real succes pentru domeniul educațional românesc. Este cu siguranță un pas important pentru dezvoltarea în țara noastră a unui sistem eficient, bazat pe tehnologii asistive moderne care va facilita accesul la educație și integrarea socio-profesională a copiilor cu cerințe educaționale speciale.

Prof. Univ. Dr. Laurențiu Șoitu

Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași


Colaborarea cu AVITECH poate fi descrisă prin profesionalism și flexibilitate. A fost foarte convenabil pentru noi să beneficiem de soluții de securitate, siguranță, automatizări, climatizare, IT&C și audio-video integrate de un singur furnizor. Însa cel mai important este faptul că lucrările au fost realizate la cele mai înalte standarde, iar echipa AVITECH a răspuns întotdeauna cu promptitudine la solicitările noastre.

Alin Popescu

Group Manager - IT | WNS Global Services


Am dorit sa integrăm în noul sediu PricewaterhouseCoopers România sisteme care să ne permită crearea unui mediu de lucru modern, plăcut, dotat cu tot ce este necesar comunicării eficiente dintre angajaţi şi cu clienţii, partenerii noştri. Din acest considerent am ales sistemele audio-video şi serviciile oferite de AVITECH, care au corespuns în mod optim cerinţelor noastre.

Bogdan Alecu

IT Leader | PwC Romania


Acest proiect materializează mai multe visuri ale culturii călărășene. Muzeul arată cum sunt foarte puține muzee la acest moment în România și cu certitudine se ridică la standardele internaționale ale momentului. (proiect Muzeul Dunării de Jos - Călărași)

Prof. Dr. Sorin Danciu

Director Executiv - Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniul Naţional Călăraşi


Sistemul informatic de asistare decizională S2AD, realizat în cadrul acestui proiect, asigură atât automatizarea fluxurilor de date între A.B.A. Crişuri şi I.S.U. Crişana, cât şi schimbul de date în timp real între echipajele mobile de intervenţie şi punctele de comandă, ceea ce îi conferă unicitate la nivel naţional şi potenţial de replicare.

ing. Sandor Pasztor

Director - A.B.A. Crişuri


Deşi de curând implementate, sistemele audio-video de la AVITECH îşi fac simţită prezenţa într-un mod benefic la coordonarea acţiunilor pe care le desfăşurăm.

Mihai Friptu

Director - Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională