AMX Modero touchpanel - control eficient si functionalitate ridicata

AMX Modero touchpanel - control eficient si functionalitate ridicata

AVITECH aduce pe piata din Romania o noua serie de telecomenzi (touchpanel-uri) - AMX Modero - cele mai compacte create vreodata.

Modero NXD-430 si NXD-435 sunt cele doua modele din aceasta serie, concepute pentru eficienta si functionalitate in utilizare. Fiecare din cele 2 modele Modero se integreaza foarte usor prin montarea in sau pe perete, facandu-le astfel solutia ideala pentru o gama larga de aplicatii dintr-o casa sau o cladire de birouri.

Cateva din specificatiile tehnice ce ofera un plus de valoare intregii game Modero sunt: dimensiune compacta a ecranului, de 4.3", rezolutie color de 480x272 pixeli, alimentare prin interfata Ethernet (PoE), memorie standard 128 MB/memorie flash 256 MB.

AMX, companie din SUA cu o experineta de peste 26 de ani, realizeaza produse premiate si recunoscute mondial cu ajutorul carora se pot controla si automatiza toate echipamentele A/V de care dispuneti. Produsele AMX sunt implementate in sali de conferinte, case, centre de comanda si control, hoteluri.

Prin divizia SmartHouse, AVITECH este prima si cea mai importanta companie din Romania care dezvolta conceptul integrat de casa inteligenta. O casa inteligenta are la baza un sistem integrat de gestiune si control a tuturor echipamentelor electrice si electronice destinate securizarii, iluminatului, climatizarii, componentei audio-video si Hi-Fi dintr-o locuinta. Din oferta AVITECH fac parte solutii si echipamente de ultima generatie: TV&Video, Home Cinema, Multi-room Audio & Hi-Fi, Control lumini, Automatizari & BMS, Securitate, Home Networking (retele de calulatoare si acces la internet), HVAC.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele AMX