ArhiTech - eveniment pentru profesioniștii în arhitectură și construcții

Pe parcursul a aproximativ 3 saptamani, in perioada 10-29 aprilie, AVITECH a sustinut o serie de seminarii denumite "Conexiunea dintre design, tehnologie si arhitectura", dedicate proiectantilor si arhitectilor. Scopul acestui eveniment a fost acela de a forma colaborari viitoare eficiente.

Temele abordate prezentau avantajele aplicatiilor tehnologice de ultima ora si importanta includerii unei infrastructuri de cabluri moderne in noile planuri de constructii. Seminariile au fost impartite pe segmente diferite in functie de tipul constructiei, rezidential, comercial, cladire de birouri sau industrial.

Cele mai importante subiecte discutate au fost reprezentante de utilitatea dotarii salilor de consiliu cu echipamente multimedia, controlul si facilitatile iluminatului arhitectural si de interior, solutiile audio-video profesionale si aplicatiile de tip Home Theatre si Home Cinema.

Seminariile au fost conduse de specialistii AVITECH si s-au desfasurat in cadrul Showroom-ului din sediul centrului, prin intermediul analizei multiplelor demoroom-uri diponibile.