Asmita Gardens - ansamblu rezidential de top din Romania

Asmita Gardens - ansamblu rezidential de top din Romania

AVITECH a fost aleasa de Strabag pentru a oferi echipamente si instalare in cadrul ansamblului rezidential Asmita Gardens din Bucuresti (7 blocuri cu 17 sau 25 de etaje, fiecare avand 2 subsoluri si parter). In cadrul apartamentelor s-au realizat reteaua structurata de voce/date impreuna cu sistemul de transmitere a semnalului TV. Facilitarea accesului in locuinte se face printr-un sistem modern de interfonie.

Spatiile comune din blocuri si parcari subterane sunt dotate cu instalatii complexe de detectie si semnalizare a incendiului, de monitorizare si comanda a sistemului de desfumare, de detetectie si evacuare a monoxidului de carbon, de antiefractie si control acces, sonorizare publica si supraveghere video a intregului ansamblu de blocuri.

Asmita Gardens este un ansamblu rezidential cu peste 800 de apartamente in zona Splaiul Unirii-Calea Vacaresti, care va fi dat in folosinta in doua etape pana in primavara anului 2009.

Cele 7 turnuri ce alcatuiesc Asmita Gradens sunt situate pe o suprafata de 27.000 mp si ofera garsoniere si apartamente de 2, 3 si 4 camere, iar pentru cei care isi doresc un apartament special exista optiunea penthouse-ului, o locuinta moderna care, prin peretii sai de sticla, ofera o panorama spectaculoasa asupra orasului.