Premiu pentru cele mai bune instalari ale procesoarelor video XGA

AVITECH a primit premiul pentru cele mai bune instalari ale procesoarelor video XGA, oferit in cadrul seminarului "Eastern Europe Forum on Audio and Video Solutions", organizat de Kramer Electronics in perioada 29 iulie - 02 august in Croatia.


Kramer Electronics este lider mondial in domeniul echipamentelor pentru transmisia semnalelor audio si video: distribuitoare, comutatoare, procesoare, amplificatoare de semnal, cabluri si conectica. Produsele oferite de Kramer Electronics se pot utiliza pentru o gama variata de aplicatii, de la solutii simple pana la sisteme integrate complexe si beneficiaza de o garantie de 7 ani.

Aceasta recunoastere a fost atribuita datorita pozitiei AVITECH pe piata integratorilor de echipamente destinate transmiterii semnalelor audio si video.

"Toate eforturile noastre se desfasoara pentru a asigura clientilor tehnologii de top pentru comunicarea audio vizuala. Ne bucura faptul ca cei de la Kramer Electronics ne-au acordat un premiu atat de important si ca performantele noastre au fost rasplatite".