Antreprenor general pentru Cinematograful Bela Lugosi din Lugoj

AVITECH a implementat un nou proiect pentru care a asigurat antrepriza generală – Cinematograful Bela Lugosi din Lugoj. Inaugurat in aprilie 2014, cinematograful este un centru mult aşteptat de lugojeni, care au astfel posibilitatea urmăririi celor mai noi producţii cinematografice la cele mai înalte standarde, fără a mai fi nevoiţi să se deplaseze în alte oraşe pentru astfel de activităţi recreative.

AVITECH, în calitate de antreprenor general, a avut sarcina de a transforma fosta sală de cinema de 160 de locuri într-un spaţiu modern, cu două săli de cinema şi un spaţiu destinat vizionării de filme de către copii.

Lucrările de construcţii gestionate de AVITECH în cadrul proiectului au inclus: consolidarea rezistenţei clădirii, lucrări de extindere, demolare, reparaţii, recompartimentare, amenajare. De asemenea, compania noastră a asigurat servicii de organizare şantier şi proiectare.

Toate instalaţiile electrice de curenţi slabi si curenţi tari, instalaţiile sanitare, termice şi de ventilaţie au fost oferite şi integrate de AVITECH.

Sistemele audio-video dedicate pentru cinematografe sunt componente cheie în orice proiect de acest gen, iar expertiza companiei noastre în domeniu a asigurat oferirea unei soluţii optime pentru spaţiul avut la dispoziţie. Ambele săli de cinema beneficiază de configuraţii audio-video similare - sisteme de cinema 2D/3D de ultimă generaţie, sistem audio surround, infrastructura audio-video. Totodată, amenajarea spaţiilor, mobilierul dedicat şi tratamentele acustice speciale oferite de AVITECH permit susţinerea de conferinţe şi alte evenimente de acest gen.

AVITECH a implementat în cadrul proiectului şi un sistem de digital signage pentru redarea de informaţii despre program, rularea de trailere. De asemenea, compania noastră a integrat sistemul de adresare publică si pe cel de detecţie incendiu.