AVITECH anunta finalizarea cu succes a unui modern Home Theatre

AVITECH anunta finalizarea cu succes a unui modern Home Theatre

AVITECH anunta finalizarea integrarii cu succes, intr-o resedinta privata, a unui modern Home Theatre. Acest gen de amenajari a devenit o cerinta tot mai des intalnita din partea persoanelor care apreciaza confortul si relaxarea in propria locuinta. Sala de Home Theatre a fost realizata de divizia SmartHouse a companiei.

Solutia oferita a constat in configurarea unui spatiu confortabil, in care proprietarii sa poata trai experienta vizionarii programelor TV preferate, filmelor si concertelor la cele mai inalte standarde audio si video.

Sala realizata de AVITECH include sistem de videoproiectie (videoproiector de home cinema si ecran 16:9), sistem audio cu 8 boxe incorporate in perete, 6 fotolii ergonomice cu actionare electrica pentru setarea pozitiei. Pentru o atmosfera placuta, sala are integrat si un sistem performant de control al luminilor. Toate aceste sisteme sunt comandate si controlate cu usurinta, centralizat, folosind un touchpanel de ultima generatie.

Prin divizia SmartHouse, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii pentru case inteligente. Specialistii companiei au competente sporite in domenii precum electronica, acustica, automatizari, instalatii electrice, instalatii termice, BMS, fiind pregatiti in USA si Europa de Vest. Oferta firmei cuprinde atat echipamente de la cei mai apreciati producatori din domeniu, cat si servicii complexe de consultanta, proiectare, project management, instalare si programare pentru fiecare sistem in parte. AVITECH a introdus, in premiera pentru Romania, conceptul de "casa inteligenta" fiind prima companie care a transformat in realitate acest lucru prin proiecte personalizate adaptate oricarui tip de locuinta.


Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile Home Theatre ale AVITECH