AVITECH la PoliFest 2012

AVITECH la PoliFest 2012

În perioada 17-19 octombrie AVITECH a participat în calitate de angajator de top la evenimentul organizat de Universitatea Politehnică Bucureşti, PoliFest 2012. Primul şi cel mai mare eveniment ştiinţific de promovare a ofertei educaţionale din noul an universitar şi a ofertei de angajare a firmelor participante, PoliFest 2012 s-a adresat proaspeţilor studenţi ai UPB, dar şi elevilor de liceu din an terminal.

AVITECH a venit în întâmpinarea studenţilor cu o serie de oportunităţi profesionale foarte atractive în domenii precum: securitate, siguranţă, audio-video, IT&C, automatizări. Interesul faţă de oferta AVITECH a fost ridicat, mai ales datorită faptului că vizitatorii au avut oportunitatea de a interacţiona cu o serie de soluţii din portofoliul companiei. Au fost expuse pentru demonstraţii soluţii educaţionale interactive de la SMART Technologies, dar și soluţii inedite de cercetare bazate pe tehnologia 3D şi explorarea unui mediu virtual.

„Evenimentul îşi propune să continue o frumoasă tradiţie a colaborării dintre universitatea noastră şi mediul socio-economic din România, reprezentat prin angajatorii săi de top. Având la bază prestigiul universităţii noastre şi oferta educaţională diversă demonstrată prin competenţele absolvenţilor noştri, în acord cu cerinţele pieţei muncii actuale, ne dorim ca şi prin intermediul acestui eveniment să facilităm legătura dintre instituţiile noastre în scopul unei inserţii cât mai adecvate pe piaţa muncii a acestora şi a unui parteneriat de durată în domeniul cercetării şi educaţiei”, au menţionat reprezentanţii UPB.

Universitatea Politehnică din Bucureşti este cea mai veche şi prestigioasă şcoala de ingineri din România. Tradiţiile ei sunt legate de înfiinţarea, în anul 1818, de către Gheorghe Lazar, a primei Şcoli tehnice superioare cu predare în limba română la mănăstirea Sfântul Sava din Bucureşti, care în anul 1832 este reorganizată în Colegiul de la Sfântul Sava. Universitatea Politehnică din Bucureşti (U.P.B.) îşi asumă misiunea de a pregăti specialişti în diferite domenii tehnice, capabili de a utiliza cunoştinţe ştiinţifice, tehnice şi cultural-umaniste valoroase, de a contribui la progresul tehnologic, economic şi social-cultural al societăţii româneşti şi al lumii contemporane.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru domeniul educaţional.