AVITECH - CISCO Video Partner of the Year

AVITECH - CISCO Video Partner of the Year

AVITECH, compania numărul unu pe piaţa de soluţii de videoconferinta din România, are plăcerea de a anunţa obţinerea titlului Video Partner of the Year, decernat de către Cisco România. Premiul a fost acordat în cadrul „Întâlnirii Anuale a Partenerilor”, desfăşurată în luna noiembrie la Covasna sub sloganul “It`s Time to Build Again. With Cisco Business Architectures”.

Întâlnirea a reunit cei mai importanţi parteneri Cisco din România şi reprezentanţi din conducere ai companiei. Subiectele abordate au fost diverse, însă accentul a fost pus pe multiplele posibilităţi de dezvoltare şi colaborare pe care le oferă integrarea soluţiilor Cisco în activitatea curentă de business.

Titlul obţinut de AVITECH atestă încă o dată calitatea şi profesionalismul serviciilor pe care compania le oferă în domeniul videoconferinţei, teleprezenţei şi infrastructurii de comunicaţii.

Cisco reuneşte soluţii integrate de colaborare bazate pe reţea, al căror fundament sunt standardele deschise. Aceste soluţii, precum şi serviciile oferite de Cisco contribuie la creşterea inovaţiei şi productivităţii şi implicit la dezvoltarea afacerii. Ele ajută, de asemenea, la accelerarea performanţei echipei, la protejarea investiţiilor şi la simplificarea proceselor de a găsi oamenii şi informaţia potrivită.

Doresc sa aflu mai multe informaţii despre soluţiile de videoconferinţă oferite de AVITECH.