AVITECH - curenţi slabi pentru Sala Sporturilor “Olimpia”

AVITECH - curenţi slabi pentru Sala Sporturilor “Olimpia”

AVITECH a realizat lucrările de curenţi slabi pentru Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploieşti, redeschisă recent, după doi ani în care clădirea s-a aflat în proces de modernizare.

Între sistemele de siguranţă instalate de compania noastră se numără sistemul de detecţie incendiu cu peste 100 senzori. Un alt sistem este cel de adresare publică şi evacuare vocală.

Spaţiul este monitorizat atât la interior, cât şi la exterior prin intermediul unui sistem de supraveghere video performant. De asemenea, AVITECH a implementat şi sistemul de sonorizare al sălii, precum şi reţeaua de voce-date.

Sala Sporturilor “Olimpia” din Ploieşti a fost inaugurată pe data de 4 octombrie, în prezenţa premierului României - Victor Ponta, a vicepremierului - Liviu Dragnea şi a oficialităţilor locale. În urma lucrărilor de modernizare, sala a redevenit una dintre cele mai importante arene indoor din România. Din programul inaugural n-au lipsit baschetul, muzica şi alte activităţi antrenante pentru cei peste 2.500 spectatori care au participat la eveniment.