AVITECH este Cisco TelePresence Video Advanced ATP

Începând cu luna iulie, AVITECH a obţinut din partea CISCO statutul de “TelePresence Video Advanced Authorized Technology Provider (ATP)”. Acest statut garantează faptul că AVITECH este calificată la cel mai înalt nivel să configureze şi să implementeze soluţiile de teleprezenţă şi videoconferinţă CISCO precum şi să asigure suport tehnic la standarde corespunzătoare.

Procesul de dobândire a acestui statut a implicat efectuarea unor stagii de perfecţionare a specialiştilor AVITECH în ceea ce priveşte vânzarea, configurarea şi integrarea soluţiilor de teleprezenţă şi videoconferinţă. De asemenea, clienţii AVITECH pot testa în showroom-ul companiei o serie de echipamente CISCO pentru teleprezenţă, videoconferinţă şi infrastructură de comunicaţii.

“Programul Cisco TelePresence Video Advanced ATP este proiectat să ofere partenerilor posibilitatea de a beneficia de imensele oportunităţi pe care piaţa le poate oferi – nu numai în ceea ce priveşte teleprezenţa, dar şi întreaga piaţă a soluţiilor pentru colaborare”, a declarat Richard McLeon, Senior Director of Collaboration în cadrul CISCO.

Cisco reuneşte soluţii integrate de colaborare bazate pe reţea, al căror fundament sunt standardele deschise. Aceste soluţii, precum şi serviciile oferite de Cisco contribuie la creşterea inovaţiei şi productivităţii şi implicit la dezvoltarea afacerii. Ele ajută, de asemenea, la accelerarea performanţei echipei, la protejarea investiţiilor şi la simplificarea proceselor de a găsi oamenii şi informaţia potrivită.

Doresc sa aflu mai multe informaţii despre soluţiile de videoconferinţă oferite de AVITECH.