AVITECH este partener certificat FlexES al Honeywell Life Safety

AVITECH este partener certificat FlexES al Honeywell Life Safety

AVITECH deţine statutul de partener certificat FlexES al Honeywell Life Safety. Sistemul de detectare a incendiilor FlexES, este un sistem inovator, de ultimă generaţie şi este comercializat numai prin intermediul unui grup de parteneri selecţionaţi.

Acest statut garantează faptul că AVITECH are personal specializat şi şcolarizat pentru asigurarea serviciilor de furnizare, de instalare şi punere în funcţiune, de întreţinere şi de asistenţă tehnică pentru clienţii care doresc să utilizeze sistemele de detecţie incendiu FlexES comercializate sub marca ESSER by Honeywell.

FlexES se bazează pe un concept hardware şi software modular ce permite instalări flexibile, uşor de extins şi de adaptat la mediu. Acest concept acoperă atât nevoile prezente ale beneficiarului, cât şi pe cele viitoare: nu  este supradimensionat de la instalare şi este facil de extins oricând în viitor.

Aici puteti consulta broşura de prezentare a sistemelor de detectare a incendiilor FlexES. La adresa www.hls-romania.com puteţi găsi detalii suplimentare despre Honeywell Life Safety in Romania.

Honeywell (www.honeywell.com)  este un lider tehnologic şi de producţie clasificat în Fortune 100, având clienţi la nivel global în domeniile produselor şi serviciilor aerospaţiale, a tehnologiilor de control pentru clădiri comerciale, rezidenţiale şi industriale, produse pentru autovehicule, turbocompresoare şi materiale cu performanţe ridicate. Sediul central se află în Morris Township, N.J. Acţiunile Honeywell se tranzacţionează la bursele din New York, Londra şi Chicago.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile de securitate şi siguranţă oferite de AVITECH.