AVITECH este singura finalistă din România la InAVation Awards 2011

AVITECH este singura finalistă din România la InAVation Awards 2011

Pentru al doilea an consecutiv, AVITECH este singura companie care reprezintă România în finala concursului internaţional InAVation Awards 2011. Proiectul finalist a fost înscris în categoria Command & Control şi este una dintre soluţiile la “cheie” oferite de AVITECH, care a cuprins: proiectare şi design, amenajări interioare, instalaţii electrice, cablare structurată, automatizări, sistem HVAC, videowall, sonorizare, mobilier specializat, echipamente IT. Proiectul a fost dezvoltat pentru monitorizare şi control 24/7 a unei reţele de telecomunicaţii cu acoperire naţională. Mai multe detalii despre proiectul finalist aici.

În concurs au fost înscrise peste 100 de proiecte, grupate în 6 categorii. În finală au intrat câte 4 proiecte pentru fiecare categorie. Alături de România, în categoria Command & Control se mai regăsesc alte 3 proiecte din Rusia, Danemarca şi Republica Cehă.

Câştigătorii vor fi desemnaţi de un juriu de specialitate şi vor fi anuntaţi pe 2 februarie 2011, în cadrul ISE (Integrated Systems Europe).

Concursul InAVation Awards se află la cea de-a cincea ediţie şi este organizat de prestigioasa revista InAVate, liderul publicaţiilor online de integrare şi tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Pentru a vedea lista proiectelor finaliste, puteţi accesa link-ul http://www.inavationawardsonthenet.net/projectvoting.aspx.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile pentru săli de monitorizare şi control oferite de AVITECH