AVITECH – expozant la NATO C4ISR Industry Conference & TechNet International 2014

AVITECH – expozant la NATO C4ISR Industry Conference & TechNet International 2014

NATO C4ISR Industry Conference & TechNet International s-a desfășurat în acest an în București, în perioada 25-27 martie. Evenimentul a fost organizat de catre Agenția NATO pentru Comunicații și Informatică (NCIA), în colaborare cu Asociația de Electronică și Comunicații pentru Forțele Armate (AFCEA) și a coincis cu aniversarea a 10 ani de când România este membră a Alianței Nord Atlantice.

Evenimentul a durat trei zile și a avut o componentă expozițională și una dedicată conferințelor . AVITECH a fost prezentă la eveniment cu un stand în zona expozițională, unde au fost prezentate vizitatorilor soluțiile pentru domeniul militar oferite de compania noastră: sisteme de securitate și siguranță, videoconferință,  telemedicină, sisteme interactive de prezentare, sisteme IT&C, networking etc.

NATO C4ISR Industry Conference & TechNet International 2014 a constituit un prilej de informare reciprocă privind preocupările în domeniul securității și de identificare a unor oportunități de afaceri în contextul cooperării regionale și internaționale. În cadrul evenimentului au fost abordate și tematici precum securitatea cibernetică şi noua generaţie de servicii C2 (comandă-control).  Între participanți s-au numărat oficialități din partea NATO, Guvernul României, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Industriilor, Ministerul Administrației și Internelor, alături de aproximativ 700 de reprezentanți ai unor importante companii și instituții naționale și internaționale, membri ai comunității tehnice și ai mediului academic.

Doresc sa aflu mai multe informații despre soluțiile AVITECH pentru domeniul militar