AVITECH – Furnizor instalaţii curenţi slabi pentru hală de producţie

AVITECH – Furnizor instalaţii curenţi slabi pentru hală de producţie

AVITECH a integrat instalaţii de curenţi slabi pentru hala de producţie din Sibiu a CML Innovative Technologies. Uzina are o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp şi realizează echipamente de iluminat pentru industria auto.

AVITECH  a asigurat pentru noua unitate de producţie servicii de execuţie şi montaj pentru sistemele de supraveghere video, detecţie efracţie, control acces, detecţie şi avertizare incendiu, stingere incendiu în camera serverului, voce-date.

Sistemul de control acces şi pontaj deserveşte atât partea de control acces pietonal şi pontaj pentru angajaţii companiei, cât şi pe cea de control acces auto pentru parcarea cu o suprafaţă de circa 4.800 mp. Sistemele includ bariere automate pentru autovehicule şi turnichete tripod pentru angajaţi.

Pe partea de siguranţă, în hală a fost implementat şi un sistem performant de detecţie şi avertizare la incendiu. Acest sistem a fost integrat cu sistemul de ventilaţie naturală şi desfumare al clădirii. Camera serverului a fost asigurată cu un sistem de detecţie prin aspiraţie şi stingere incendiu.

Supravegherea video a spaţiului interior şi exterior al clădirii se realizează printr-un sistem CCTV cu circuit închis, în care sunt incluse peste 70 de camere IP.

Reţeaua de voce-date asigură infrastructura de comunicaţii atât pentru angajaţii companiei, cât şi pentru o parte a utilajelor industriale.

CML Innovative Technologies face parte din grupul spaniol Grupo Antolin şi este unul dintre cei mai mari producători mondiali de sisteme de iluminat interior pentru industria auto. Între clienţii companiei se numără cei mai renumiţi producători din industria automotive.

 

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de curenţi slabi oferite de AVITECH