AVITECH - furnizorul de soluții audio-video pentru CERT-RO

AVITECH  - furnizorul de soluții audio-video pentru CERT-RO

AVITECH a furnizat soluții audio-video profesionale pentru Centrul Național de Răspuns la  Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO. Sistemele integrate de AVITECH au făcut parte din proiectul de dotare al spațiului de desfășurare a proiectului pilot al Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică (Romanian Cybersecurity Innovation Center), implementat de  CERT-RO. Proiectul pilot al Centrul a fost inaugurat în data de 13 mai 2015 în cadrul Summit-ului Regional pentru Securitate Cibernetică în prezența a numeroase oficialități.

AVITECH a asigurat dotarea cu soluții de afișare și de sonorizare a unei săli de conferințe, a unor săli de training și de întâlniri, precum și a recepției Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică.

În sala destinată conferințelor se regăsește o soluție modernă de afișare tip video-wall, cu o arhitectură 3x3, alcătuit din displayuri LED profesionale, Full HD, ce oferă o calitate de excepție a imaginii, sunt ușor de instalat și de calibrat. Video-wall-ul a fost montat pe un stand mobil pentru a asigura mobilitatea ansamblului în funcție de nevoile clientului.

Celelalte săli de întâlniri beneficiază de sisteme de video-proiecție și de afișare, precum și de sisteme de sonorizare profesionale, iar recepția de un sistem de afișare.

CERT-RO își desfășoară activitatea în conformitate cu HG 494/2011, precum și în conformitate cu strategiile naționale ce vizează domeniul securității cibernetice. Inaugurarea proiectului pilot al Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică a avut loc în cadrul Summit-ului regional pentru securitatea cibernetică, organizat de către Ministerul pentru Societatea Informațională (MSI) împreună cu Departamentul Comerțului al Statelor Unite și Serviciul Comercial al Ambasadei SUA la București. La acest summit au participat reprezentanți din 17 state din Europa. CERT-RO a asigurat infrastructura necesară dezvoltării acestui proiect, cadrul general de organizare și a personalul necesar implementării. Spațiul de desfășurare a activității este pus la dispoziție de către M.S.I. și este situat pe strada Italiană nr.22.

 

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile audio-video oferite de AVITECH