Soluţii de securitate si protecție la incendiu pentru Ursus Breweries

Soluţii de securitate si protecție la incendiu pentru Ursus Breweries

AVITECH a finalizat un nou proiect de integrare soluţii de securitate pentru Ursus Breweries, unul dintre clienţii cu o îndelungată colaborare cu compania noastră. Proiectul a vizat furnizarea de soluţii de supraveghere video, control acces, detecţie efracţie în cadrul fabricilor de producție Ursus Breweries din Timişoara şi din Buzău.

De-a lungul timpului, AVITECH a proiectat şi a furnizat sisteme integrate de securitate, sisteme de supraveghere video, control acces, detecţie şi securitate perimetrală, interfonie şi detecţie incendiu pentru unitățile de producţie, depozitele şi sediul central al companiei.  Toate proiectele au inclus proiectarea, livrarea, punerea în funcţiune a sistemelor furnizate, precum şi servicii de mentenanţă a acestora.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller PLC, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. În prezent, Ursus Breweries deţine 3 fabrici de bere în Braşov, Buzău şi Timişoara şi o mini-facilitate de producţie în Cluj. Compania îşi desfăşoara activitatea prin punctele de lucru din Cluj-Napoca, Timişoara, Buzău, Braşov şi Bucureşti.

 

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de securitate şi siguranţă oferite de AVITECH