AVITECH – Integrator de soluții pentru stadionul FC Botoșani

AVITECH a participat la modernizarea stadionului echipei FC Botoșani. Compania noastră a asigurat integrarea sistemelor de control acces și ticketing, supraveghere video, detecție efracție și sonorizare.

Pentru controlul accesului spectatorilor în tribunele stadionului au fost instalate porți cu turnicheți înalți bidirecționali, doi dubli și doi simpli. Cititoarele permit accesul atât cu coduri de bare, cât și cu carduri RFID. Aplicația software pentru ticketing este personalizată si a fost dezvoltată de APTUS Software. De asemenea, AVITECH a furnizat și echipamentele pentru casierie: POS, sertar de bani, imprimanta fiscala, imprimanta bilete, scaner.

Sistemul de supraveghere video integrează camere performante, de înaltă rezoluție, atât fixe cât și de tip PTZ, cu zoom optic puternic de până la 29X. Camerele sunt controlate și monitorizate dintr-un dispecerat aflat în incinta stadionului.

Pentru o cât mai bună securitate a spațiilor importante din stadion a fost instalat un sistem de detecție efracție.

Sistemul de sonorizare integrează 16 incinte acustice de exterior de tip goarnă și permite lansarea de anunțuri din camera tehnică, utilizarea de pe teren cu ajutorul unui microfon wireless și, bineînțeles, redarea muzicii pe stadion înaintea meciurilor sau în timpul pauzelor.

Noul club FC Botoșani a fost fondat in anul 2001, dar are în spate o istorie ce dateaza încă din 1937. 2013-2014 este primul sezon în care clubul din județul Botoșani activează pe prima scenă a fotbalului românesc, fiind promovat în acest an în Liga I.

Doresc să aflu mai multe detalii despre soluțiile AVITECH pentru securitate și siguranță