AVITECH integrează soluţii de securitate, siguranţă şi audio-video pentru Mega Image

AVITECH integrează soluţii de securitate, siguranţă şi audio-video pentru Mega Image

AVITECH furnizează soluţii de securitate, siguranţă şi audio-video pentru Mega Image. Peste 20 de magazine ale cunoscutului retailer beneficiază deja de sisteme performante de securitate şi siguranţă, iar alte 75 utilizează sisteme de digital signage.

Între sistemele de securitate şi siguranţă integrate se numără cele de supraveghere video, detecţie efracţie, control acces şi detecţie incendiu. Situate atât în spaţiile de comercializare a produselor, cât şi în cele de depozitare, sistemele contribuie la asigurarea unui nivel ridicat de securitate, diminuarea tentativelor de furt şi protejarea bunurilor şi a persoanelor.

Componenta audio-video a proiectului include sisteme profesionale de digital signage în peste 75 de locaţii Mega Image. Alcătuite din display-uri şi aplicaţii software specifice, sistemele sunt integrate în spaţii destinate angajaţilor şi furnizează mesaje de interes pentru aceştia.

În prezent, Mega Image - parte a companiei belgiene Delhaize Group - este unul din cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România şi cel mai mare lanţ din Bucureşti. Mega Image este o companie în plin proces de expansiune, care îşi propune să fie prima alegere a clienţilor în ceea ce priveşte calitatea produselor şi gama unică si diversificată, oferite într-un mediu ambiant cât mai plăcut.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile de securitate şi audio-video oferite de AVITECH