AVITECH integreaza solutiile Milestone in oferta sa pentru securitate

AVITECH integreaza solutiile Milestone in oferta sa pentru securitate

Incepand cu luna iunie specialistii AVITECH in domeniul securitatii si sigurantei au obtinut certificarea Advanced Certified pentru pachetele XProtect Corporate si Enterprise de la renumita companie Milestone. Imbogatirea solutiilor AVITECH cu oferta Milestone va oferi clientilor companiei beneficiile utilizarii unei platforme software deschise pentru integrarea oricarui tip de echipament hardware pentru supraveghere video IP, cat si integrari cu sisteme dedicate de control acces, detectie efractie.

Solutiile Milestone se remarca si prin posibilitatea realizarii de analize inteligente de imagine, ceea ce desemneaza abilitatea detectarii, recunoasterii si analizei obiectelor si evenimentelor in mod matematic, folosind tehnologia video digitala. Astfel, continutul video nu este doar captat, ci si analizat. Se rezolva in acest mod marea problema a imposibilitatii urmaririi de catre factorul uman a tuturor imaginilor preluate de camerele de supraveghere.

Mai mult, versatilitatea analizei video inteligente ofera un ROI crescut al investitiei pentru o gama larga de aplicatii, incluzand business intelligence, automatizarile din fabrici, prevenirea pierderilor, securitatea publica, monitorizarea traficului, analiza comportamentului consumatorului.

Milestone este lider mondial in dezvoltare platformelor software deschise pentru gestiunea retelelor de supraveghere video IP. Software-ul Milestone XProtect este deopotriva puternic, avansat si usor de utilizat, fiabil. Platforma asigura numeroase beneficii pentru companii: reducerea costurilor, optimizarea proceselor, protejarea oamenilor si a bunurilor, cresterea valorii produselor si serviciilor dintr-o organizatie. Solutiile Milestone au fost integrate in mai mult de 50.000 proiecte din lumea intreaga, din toate domeniile: retail, horeca, financiar, productie, distributie, educatie, sanatate, utilitati, managementul proprietatii, transporturi, guvernamental, militar.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile de securitate oferite de AVITECH