AVITECH la Cisco Expo 2010

AVITECH la Cisco Expo 2010

În data de 17 martie 2010 AVITECH a participat la Cisco Expo 2010, eveniment aflat la cea de-a şaptea ediţie. În calitate de Cisco Selected Partener, AVITECH a prezentat în cadrul evenimentului soluţiile pe care le propune în domeniul videoconferinţei şi al sistemelor interactive de prezentare dedicate mediului de afaceri.

Standul companiei a oferit celor prezenţi posibilitatea de a testa sisteme de videoconferinţă, tabla interactivă SMART Board şi sistemul de digital signage Cisco, putând astfel să observe beneficiile unor astfel de soluţii pentru companii.

Prezentarea AVITECH, intitulată ''Cele mai noi tendinţe în comunicarea video. Interactivitate şi comunicare fără frontiere'', a fost susţinută de Mădălin Neculăesei, Sales Account Manager în cadrul AVITECH şi Certified Trainer pentru sistemele interactive SMART.

Cisco Expo 2010 s-a desfăşurat în cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel şi a reunit peste 900 participanţi, majoritatea lor profesionişti IT&C din sectorul de afaceri şi cel public. Evenimentul este deja o tradiţie pentru piaţa românească de IT şi comunicaţii şi un punct de reper pentru profesioniştii din domeniu, deoarece prezintă cele mai noi tehnologii de comunicaţii într-un mediu care permite interacţiunea cu expozanţii şi demonstrarea în direct a soluţiilor prezentate.

Cisco, liderul mondial în echipamente şi soluţii pentru reţele de comunicaţii, ce transformă modalităţile în care oamenii interacţionează, comunică şi colaborează, sărbătoreşte anul acesta 25 de ani de inovaţie tehnologică, excelenţă operaţională şi responsabilitate socială corporatistă.

Doresc să primesc mai multe informaţii despre soluţiile IT&C oferite de AVITECH