AVITECH la Conferinţa “eLearning şi Software pentru educaţie” 2012

AVITECH la Conferinţa  “eLearning şi Software pentru educaţie” 2012

AVITECH aduce noi metode de predare şi învăţare prin explorarea mediului virtual  la cea de-a opta ediţie a Conferintei Internaţionale “eLearning şi Software pentru educaţie”  (eLSE) 2012.

Evenimentul a fost găzduit de Cercul Militar Bucureşti şi a fost organizat de Universitatea Naţională de Apărare Carol I, Departamentul pentru Învăţământ Distribuit la Distanţă (DIDAD) şi Universitatea Bucureşti în luna aprilie 2012. Conferinţa a avut ca temă principală: “Beneficiile tehnologiei în procesul de învăţare” şi s-a bucurat de prezenţa a peste 150 de participanţi din mediul academic şi de cercetare.

Conferinţa promovează predarea experimentală, studiile de caz, statisticile, evaluările sau lucrările dedicate domeniului învăţării prin intermediul tehnologiei şi încurajează şi permite instituţiilor de învăţământ şi de cercetare să interacţioneze şi să prezinte lucrări și rezultate  ale cercetărilor realizate.

În calitate de partener oficial al Conferinţei eLSE, AVITECH a prezentat în cadrul evenimentului aplicaţii software 3D şi de realitate virtuală dedicate învăţământului şi cercetării. Noile metode de predare şi învăţare prin explorarea mediului virtual oferite de AVITECH, au stârnit interesul participanţilor şi au încurajat schimbul de idei şi de experienţe între  participanţii din România şi cei din celelalte ţări participante.

Departamentul de Învăţământ Distibuit Avansat la Distanţă face parte din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” şi a fost înfiinţat în anul 2005 cu scopul de a crea condiţiile pentru desfăşurarea programelor de învăţământ la distanţă on-line. Principiul de bază al sistemului educaţional la distantă este încadrat în conceptul general e-learning, dar are ca model sistemul Advanced Distributed Learning, dezvoltat de Departamentul Apărării al SUA.

 

Doresc să primesc mai multe informaţii despre soluţiile 3D şi de realitate virtuală oferite de AVITECH