AVITECH lider in Romania pe piata tablelor interactive

AVITECH lider in Romania pe piata tablelor interactive

Potrivit Futuresource Consulting, AVITECH este lider in 2008 al vanzarilor de table interactive pe piata din Romania, cu o cota de piata de 63,66%.

SMART Boards, tablele interactive comercializate de AVITECH, sunt produse de Smart Technologies si se remarca prin fiabilitate si usurinta in utilizare. AVITECH este unic distribuitor pe piata din Romania al tablelor inteligente SMART Board.

Totodata, conform Futuresource Consulting, Smart Technologies este lider mondial in 2008 pe piata tablelor interactive, cu o cota de piata de 53,2%, in crestere cu 6% fata de cota de piata din 2007 si cu aproape 10% fata de cea din 2006. Aceeasi firma de consultanta previzionaza o puternica crestere a vanzarilor de table interactive in anii urmatori, estimand ca una din cinci clase vor avea in dotare un astfel de echipament pana in 2013.

Futuresource Consulting este o companie britanica formata in iunie 2008 prin fuziunea dintre companiile Understanding & Solutions si Decision Tree Consulting (DTC). Continuand experienta de peste 30 de ani a celor 2 companii, Futuresource Consulting are drept scop oferirea de servicii de cercetare de piata, analiza, planificare strategica si luare de decizii.

SMART Technologies este pionierul si liderul industriei producatoare de echipamente pentru sali de clasa si sali de intalniri. Infiintata in anul 1987, compania si-a inceput activitatea ca distribuitor pe piata din Canada al proiectoarelor unei firme americane. In 1991 firma a introdus pe piata primele table interactive SMART Board.

AVITECH Audio - Video, divizia care se ocupa de achizitionarea si vanzarea tablelor interactive SMART Board, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Divizia ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, salilor de clasa si salilor de conferinta.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele SMART Technologies