AVITECH - lider national pe piata videoproiectoarelor business

AVITECH - lider national pe piata videoproiectoarelor business

Conform datelor furnizate de Futuresource Consulting, AVITECH este lider in 2008 al vanzarilor de videoproiectoare business profesionale pe piata din Romania, cu o cota de piata de peste 30%.

Pozitia de lider este conferita in special de vanzarile de videoproiectoare profesionale Sanyo, asa cum rezulta din studiul Futuresource Consulting. AVITECH comercializeaza videoproiectoare profesionale de la unii dintre cei mai mari producatori din lume: Sanyo, Christie Digital si Projectiondesign.

Totodata, vanzarile de videoproiectoare Sanyo (profesionale si mass market) situeaza AVITECH in primii 5 jucatori de pe piata romaneasca.

Futuresource Consulting este o companie britanica formata in iunie 2008 prin fuziunea dintre companiile Understanding & Solutions si Decision Tree Consulting (DTC). Continuand experienta de peste 30 de ani a celor 2 companii, Futuresource Consulting are drept scop oferirea de servicii de cercetare de piata, analiza, planificare strategica si luare de decizii.

Sanyo Electric Group este lider mondial pe segmentul proiectoarelor profesionale. Si-a castigat increderea pe piata de profil prin dezvoltarea unei tehnologii unice de redare a imaginii si prin producerea de echipamente de exceptie. AVITECH, prin divizia Audio-video, este distribuitor autorizat de peste 5 ani de zile pe piata din Romania al produselor profesionale Sanyo.

Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Compania ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina. Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Sanyo