AVITECH – Partenerul Mega Image in proiectul “100% Energie Verde”

AVITECH – Partenerul Mega Image in proiectul “100% Energie Verde”

AVITECH este partenerul Mega Image în proiectul  “100% Energie Verde – Mega Verde pentru tine”, care a obţinut Premiul I la categoria Susţinerea comunităţii, din cadrul Romanian CSR Awards 2014.

Parteneriatul denotă implicarea AVITECH în acţiuni ce susţin şi protejează mediul înconjurător. Prin acest proiect Mega Image urmăreşte trecerea de la sursele tradiţionale de energie electrică la surse regenerabile de energie în toate magazinele proprii. Totodată, un obiectiv implicit este promovarea utilizării energiei verzi în rândul clienţilor săi şi al publicului larg.

Mega Image a fost prima companie din comerţul alimentar din România care şi-a propus un astfel de obiectiv din punct de vedere al sustenabilităţii afacerii derulate. Proiectul ‘100% Energie Verde’ a fost demarat de retailer în anul 2012, iar până în aprilie 2014 a reuşit să treacă la folosirea de energie verde în toate magazinele din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. „Suntem parte din comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea şi vom continua să investim în acţiuni care contribuie la menţinerea unui mediu sănătos”, menţionează Mega Image pe site-ul dedicat proiectului.