AVITECH – partener APTUS Software în cadrul Conferinţei WMS

AVITECH – partener APTUS Software în cadrul Conferinţei WMS

AVITECH a participat, ca partener APTUS Software, la Conferinţa WMS, editia I, eveniment care a avut loc joi, 20 octombrie 2011, la Ramada North Hotel. Evenimentul a fost o premieră pe piaţa din România şi a avut ca obiectiv prezentarea unor aplicaţii software şi echipamente de ultimă generaţie din domeniul Warehouse Management System. Printre partenerii APTUS Software s-au numărat şi Made4Net şi Intermec.

Conferinţa s-a bucurat de participarea a peste 100 de profesionişti din domeniul logistic. Aceştia au avut oportunitatea de a descoperi o serie de soluţii performante, menite să asigure eficientizarea proceselor care se desfăşoară într-un depozit.

Accentul a fost pus pe avantajele implementării unui sistem WMS, respectiv: managementul stocului în timp real, optimizarea resurselor umane, reducerea numărului de inventare şi a timpului de realizare a acestora, satisfacerea clienţilor prin livrări corecte şi la timp.   

Din partea AVITECH, Ramona Chiper, Security Sales Manager, a prezentat gama de soluţii de securitate şi siguranţă dedicate depozitelor oferită de compania noastră. Dintre acestea amintim sistemele de control acces şi pontaj, interfonie, supraveghere video, sistemele de alarmare şi securitate perimetrală, sistemele de detecţie şi stingere incendiu, sistemele de adresare publică, sistemele de automatizări şi BMS, dispeceratele de securitate.

De aici puteţi descărca prezentarea soluţiilor de securitate şi siguranţă pentru depozite propuse de AVITECH.

APTUS Software îmbină pasiunea cu cele mai noi tehnologii pentru a construi soluţii software specifice şi personalizate, potrivite fiecărui client în parte. Compania a reuşit să-şi creeze un bun renume pe piaţa IT&C din România prin soluţiile şi serviciile de calitate premium pe care le oferă, bazându-se pe un nivel tehnic ridicat în toate domeniile de expertiză şi pe un neobosit pact cu calitatea. APTUS Software propune soluţii software inovatoare şi accesibile, ce îmbunătăţesc procesele IT, reduc costurile din companii, cresc eficienţa şi permit evoluţia pozitivă a relaţiilor cu partenerii şi clienţii.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru depozite