AVITECH - partener NDI pentru AMP NETCONNECT

AVITECH - partener NDI pentru AMP  NETCONNECT

AVITECH este partener certificat Network Design and  Installer (NDI) al AMP NETCONNECT, divizie a TE Connectivity - lider mondial în cablarea structurată a reţelelor pentru comunicaţii, date şi video.

Noul statut este o garanţie a competenţelor AVITECH de a proiecta şi a realiza sisteme de cablare structurată complexe pentru comunicaţii prin fibră optică şi cupru. Compania oferă clienţilor săi soluţii la cheie, care includ de la proiectare, management de proiect, instalare, certificare, până la trainingul clientului şi mentenanţă, îndeplinind în mod riguros toate cerinţele standardelor internaţionale şi regionale aplicabile.  

Sistemele de cablare AMP NETCONNECT pe cupru şi fibră optică se potrivesc tuturor aplicaţiilor, de la telefonia analogică la 10 GBit Ethernet. Sistemele oferite se adaptează reţelelor de orice dimensiuni, de la necesităţile cablării unui birou la cele ale reţelelor de campus, cu multe clădiri şi mii de utilizatori. Producătorii auto se bazează pe sistemele AMP NETCONNECT pentru a le susţine aplicaţiile critice pentru business, la fel cum fac şi aeroporturile, instituţiile financiare, guvernamentale, spitalele şi şcolile.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de cablare straturată oferite de AVITECH