AVITECH - Prezentă la cele mai importante târguri de cariere din 2014

AVITECH - Prezentă la cele mai importante târguri de cariere din 2014

AVITECH investește constant în formarea unei echipe cât mai profesioniste de specialiști în domeniile sale de activitate și este în permanență deschisă oamenilor capabili, determinaţi, entuziaşti.

Din dorința de a se conecta cu viitoare talente din domeniul ingineriei, AVITECH a fost prezentă anul acesta, în perioada 9-11 aprilie, la Polifest, un eveniment de referință în mediul universitar românesc, aflat la cea de a III-a ediție. Compania noastră a expus o serie de oportunităţi profesionale foarte atractive în domenii precum: IT&C, automatizări, securitate, siguranţă, realitate virtuală, audio-vizual.

Manifestarea a reprezentat un real succes, atât din punct de vedere al participării, cât şi al interacțiunilor realizate, concretizate prin elaborarea unor protocoale de colaborare în domeniul educaţional şi al activităţii de cercetare.

De asemenea, AVITECH a fost prezentă în perioada 4-5 aprilie și la ”Angajatori de Top” - cel mai important târg de cariere dedicat profesioniștilor și studenților aflați în căutarea unui job. Încă din anul 2006, târgul este unul dintre cele mai importante evenimente pentru piața de resurse umane, concentrând un procent semnificativ din oferta locurilor de muncă prin participarea celor mai importante companii din România. AVITECH a venit în întâmpinarea participanților cu o bogată ofertă de joburi precum: Trainee Engineer - AV Systems Designing, Software Developer, 3d Content Developer, Sales Key Account Manager, Networking Design Engineer.

Dacă sunteți interesat de oportuntățile de carieră pe care AVITECH le oferă, vă rugăm să accesați pagina  Cariere din cadrul site-ului sau să trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa cariere@avitech.ro, menţionând în titlu domeniul pentru care aplicați sau postul pe care vi-l doriți.