AVITECH prezinta display-ul LCD de 65

AVITECH prezinta display-ul LCD de 65

Display-ul LCD GXD-L65H1 de la Sony Professional se remarca printr-o dimensiune a ecranului de 65" si o rezolutie Full HD (1080), fiind capabil sa transmita impecabil mesajul in mediile semi-outdoor.

Cu o constructie robusta, produsul este rezitent la apa si la praf (corespunde standardului IP54) si are un panou din sticla rezistenta la impact. Display-ul incorporeaza un sistem inteligent de control al luminii de fundal, care asigura functionarea ecranului chiar in cazul defectarii uneia dintre lampi.

Printre beneficiile display-ului GXD-L65H1 se mai numara luminozitatea ridicata, caracteristicile antireflex si antistralucire ale panoului, rata inalta de contrast (2500:1), posibilitatea de instalare pe orizontala sau verticala, o varietate larga de optiuni de conectare, compatibilitate HDSDI, functiile Picture-in-Picture si Picture-and-Picture.

Sony este una dintre cele mai importante companii producatoare de echipamente profesionale si componente audio-video si IT&C. Display-urile si videoproiectoarele renumitei companii japoneze sunt recunoscute pentru calitatea si rezolutia inalta a imaginii.

AVITECH comercializeaza produsele Sony prin intermediul diviziei Audio-Video, care s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Divizia ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, salilor de clasa si salilor de conferinta.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Sony