O noua serie de tastaturi Aiphone pentru acces in cladiri

O noua serie de tastaturi Aiphone pentru acces in cladiri

Noua serie de tastaturi AC de la Aiphone este dedicata controlului accesului de persoane neautorizate ce doresc sa patrunda intr-o cladire. Astfel se permite sau restrictioneaza accesul printr-un cod, ele fiind compatibile cu toate modelele de interfoane si videointerfoane Aiphone.

Cu un design modern, ele se integreaza perfect atat in arhitectura contemporana, cat si in cea traditionala, oferind posibilitatea de utilizare intr-o varietate de cladiri, cum ar fi cladiri de birouri, complexe rezidentiale sau case de vacanta.

Seria AC de tastaturi poate fi montata pe perete (AC-10S), sau incastrata in acesta (AC-10F). Ambele variante sunt rezistente la actele de vandalism, oferind, in plus, posibilitatea de personificare a tastelor pentru o integrare perfecta in ambient. Iluminatorul de taste poate fi pornit tot timpul sau setat sa stea aprins pentru o perioada de timp, intre 10 si 99 de secunde, de fiecare data cand o tasta e apasata.

Compania japoneza Aiphone este unul dintre cei mai importanti furnizori din lume in domeniul videointerfoniei. Reprezinta primul producator de interfoane si videointerfoane care a dobandit premiul Deming, cel mai mare premiu international pentru controlul calitatii. Acesta se acorda din anul 1950 in onoarea profesorului W. Edwards Deming. Gama de produse Aiphone include sisteme profesionale atat pentru resedinte individuale, cat si pentru cele colective sau parcuri rezidentiale cu pana la 250 de apartamente/case. Produsele Aiphone au un design simplu, beneficiind totodata de caracteristici tehnice excelente si fiabilitate foarte buna.

AVITECH Systems este divizia specializata in furnizarea de solutii profesionale in domeniul sistemelor de securitate, instalatiilor electrice - curenti slabi si medii, automatizarilor si BMS. Divizia include un departament specializat care asigura proiectarea, instalarea si configurarea oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. AVITECH Systems promoveaza tehnologii de top provenite din tari cu traditie in domeniu precum Israel, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Japonia.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Aiphone