AVITECH - Reprezentant unic al Global Presence Alliance in zona de sud-est a Europei

AVITECH-Reprezentant unic GPA in zona de sud-est a Europei

Începând cu luna Iunie 2017, AVITECH a fost acceptată de către Global Presence Alliance ca reprezentant unic al său, pentru România și zona de sud-est a Europei.

GPA este o asociație de companii - reprezentative în țările lor, care a fost inființată cu scopul de a deveni furnizor unic, global pentru soluții audio, video, comunicații unificate. Adunând la un loc mii de profesioniști care urmează aceleași proceduri și protocoale, asociația oferă companiilor multinaționale servicii de calitate, standardizate, oriunde în lume.

GPA a ales AVITECH datorită experienței acumulate pe parcursul a numeroase proiecte finalizate cu succes, a autorizațiilor companiei și a certificărilor specialiștilor săi. Acest statut demonstrează capabilitatea noastră de a oferi, la cele mai înalte standarde, soluții profesionale audio-video pentru proiecte naționale sau regionale.

Despre Global Presence Alliance

Global Presence Alliance (GPA) reprezintă o asociație a companiilor ce activează în domeniile audio, video și comunicații unificate, cu scopul de a îmbunătăți colaborarea dintre specialiștii din întreaga lume. Pentru mai  multe detalii, vă rugăm să accesați site-ul  http://www.global-presence.org/

Despre AVITECH 

AVITECH este un integrator de sisteme în domeniile instalaţiilor, automatizărilor, sistemelor de securitate, protecție la incendiu, audio-video, IT&C, transportation systems și parking, cu peste 18 ani experiență.