AVITECH - singura finalistă din România la InAVation Awards 2010

AVITECH - singura finalistă din România la InAVation Awards 2010

România are un singur proiect finalist în cadrul concursului internaţional InAVation Awards 2010. Acesta este cel mai mare dispecerat din România şi Europa de Est, proiect implementat de AVITECH.

În concurs au fost înscrise 123 de proiecte grupate în 9 categorii. Proiectul AVITECH face parte din categoria Comanda şi Control. Din cele 123 proiecte înscrise, doar 36 sunt au fost selectate pentru etapa finală, câte 4 in fiecare categorie.

Câstigătorii vor fi desemnaţi de un juriu de specialitate şi vor fi anunţaţi pe 3 februarie 2010, în cadrul ISE (Integrated Systems Europe). La eveniment sunt aşteptaţi peste 1000 de profesionişti din domeniul AV. ''Noaptea promite să fie o bună oportunitate de socializare şi o modalitate de a vă relaxa după o zi obositoare în cadrul târgului'', a declarat Dan Jago, publisher InAVate.

Chris Fitszimmons, editor InAVate şi membru al juriului, a felicitat finaliştii menţionând: ''Standardul intrării în concurs a fost foarte ridicat, fapt ce a făcut foarte dificilă selecţia finaliştilor. Juriul va avea o sarcină şi mai grea, aceea de a desemna un singur câştigător pentru fiecare categorie''.

Concursul InAVation Awards se află la cea de-a patra ediţie şi este organizat de prestigioasa revistă InAVate, liderul publicaţiilor online de integrare şi tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Pentru a vedea lista proiectelor finaliste, puteţi accesa link-ul http://www.inavationawardsonthenet.net/projectvoting.aspx.


Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile oferite de AVITECH