AVITECH susţine Professional Communication and Translation Studies

AVITECH susţine Professional Communication and Translation Studies

AVITECH a participat în perioada 3-5 aprilie 2013 la Conferinţa Internaţională Professional Communication and Translation Studies, desfăşurată la Universitatea Politehnica Timişoara.

Cea de-a opta ediţie a Conferinţei a avut ca temă “Ştiinţa comunicării în societatea bazată pe cunoaştere”. Evenimentul a constat în prelegeri, workshop-uri şi discuţii la masa rotundă. Compania AVITECH a susţinut prezentarea “The Contribution of Science and Technology to the Interactive Language Learning”, evidenţiind câteva dintre tendinţele în materie de comunicare educaţională, precum şi soluţiile tehnologice disponibile pentru crearea de clase la distanţă, dotate cu echipamente multimedia de ultimă generaţie.

Înfiinţată în anul 1920, Universitatea Politehnica din Timişoara (UPT), universitate de cercetare avansată şi educaţie, este astăzi una dintre scolile româneşti cu tradiţie, recunoscută în plan naţional şi internaţional, atât prin activitatea generaţiilor de cadre didactice, cât şi prin activitatea de excepţie a unor academicieni prestigiosi.