Cel mai mare showroom de securitate si audio-video din Romania

Cel mai mare showroom de securitate si audio-video din Romania

AVITECH are placerea sa va invite in noul sau showroom, pentru a descoperi cele mai noi tendinte din domeniile securitate, siguranta, instalatii electrice, automatizari, videoconferinta, audio-video, IT&C, lumini.

Showroom-ul gazduieste din acest an, intr-un spatiu de 550 mp, sute de echipamente a caror valoare totala depaseste 600.000 euro.

Participand la demonstratiile noastre cu echipamente, veti afla care sunt avantajele si posibilitatile de optimizare a activitatii dumneavoastra cu ajutorul solutiilor profesionale oferite de AVITECH. Specialistii nostri va vor sta la dispozitie pentru a va da toate lamuririle si suportul de care aveti nevoie.

Pentru a va putea asigura maximum de confort pe durata vizitei, va rugam sa ne anuntati in prealabil cand doriti sa va prezentam showroom-ul si solutiile AVITECH. Persoana de contact: Gabriela Degeratu - PR Specialist, telefon 021/200 64 64.

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii profesionale, integrate pentru domeniile securitate, instalatii electrice, audio-video, case inteligente, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima generatie. In prezent, AVITECH este structurata pe divizii specializate in patru domenii de activitate: Systems, Audio-Video, SmartHouse, Service.


Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile AVITECH