AVITECH: venituri de 16,2 milioane euro in 2011

AVITECH: venituri de 16,2 milioane euro in 2011

AVITECH anunţă realizarea unei cifre de afaceri de 16,2 milioane euro în anul 2011, în creştere cu 32% faţă de rezultatul anului 2010.

Compania a adoptat în ultima perioadă o strategie bazată pe consolidarea poziţiei deţinută pe piaţa sistemelor profesionale de securitate, siguranţă, IT & C, precum şi păstrarea poziţiei de top pentru domeniile audio-vizual şi videoconferinţă.

Anul 2011 a fost punctat şi de întărirea parteneriatelor cu furnizori de prestigiu, de câştigarea în portofoliul de clienţi a numeroase companii multinaţionale şi naţionale de renume.

Între proiectele majore derulate în anul 2011 pot fi enumerate: Soluţii de securitate, siguranţă şi audio-video pentru Mega Image, Soluţii dedicate cerinţelor educaţionale speciale şi soluţii virtualizare pentru Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi, Soluţii de teleprezenţă pentru Inspectoratul General al Politiei de Frontiera.

Obiectivele companiei pentru anul 2012 vizează creşteri ale cotelor de piaţă pe domeniile securitate, siguranţă, instalaţii electrice, automatizări, audio-video, videoconferinţă, IT & C, investirea în dezvoltarea profesională a specialiştilor AVITECH, precum şi deschiderea de noi centre de suport tehnic la nivel întregii ţări.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile oferite de AVITECH