Barco ClickShare CS-100-sistem de prezentare wireless pentru sali mici de intalnire

Barco ClickShare CS-100-sistem de prezentare wireless pentru sali mici de intalnire

Intalnirile de succes au la baza increderea, Increderea in idei, increderea in prezentari, dar si increderea in tehnologia salii de intalnire. Acesta este motivul pentru care Barco a dezvoltat ClickShare. Cu ajutorul acestui sistem de prezentare wireless, utilizatorii pot distribui continutul de pe laptopu-ul sau dispozitivul mobil pe ecranul prezentarii.  Fara cabluri, fara setare si fara nevoie de a astepta pentru a te alatura celor din sedinta. 

CS-100 aduce experienta ClickShare in salile mici de intalniri si in huddle room, acolo unde distribuirea de continut de pe un laptop sau de pe un dispozitiv mobil reprezinta o necesitate de baza. Inclusiv invitatii se pot conecta cu un singur clic si pot partaja imediat, fara a fi nevoie de niciun training. Utilizatorii conecteaza pur si simplu un dispozitiv alimentat prin USB - butonul ClickShare - in PC-ul sau Mac-ul lor si apasa butonul pentru a distribui continutul de pe laptopul lor pe ecranul salii de intalnire. Cu aplicatia ClickShare, utilizatorii pot, de asemenea, sa partajeze continut de pe telefoanele sau tabletele lor mobile.

Modelul CS-100 este un model autonom cu o iesire HDMI, ce permite conectarea a pana la 8 utilizatori si cu un singur utilizator care distribuie continut la un moment dat. CS-100 include functiile standard de securitate ClickShare, inclusiv criptarea, gestionarea datelor de conectare, https si posibilitatea de a ascunde SSID-ul retelei fara fir a unitatii de baza.

ClickShare CS-100

  • Conexiune wireless catre ecranul central
  • 1 utilizator poate folosi ecranul
  • Distribuire de pe laptop, tableta sau smartphone
  • Iesire HDMI
  • Oferit cu 1 buton

 

Cere cotatie de pret pentru sistemul de prezentare wireless Barco ClickShare CS-100