Bebarmatic – sisteme de management al parcărilor

AVITECH a devenit partenerul oficial în România al companiei germane Bebarmatic - unul dintre cei mai importanţi producători europeni de sisteme de management al parcărilor şi control acces.

Bebarmatic este recunoscut ca fiind un promotor al soluţiilor de parking şi ticketing bazate pe tehnologia codurilor de bare, care oferă utilizatorilor un grad sporit de flexibilitate.

În portofoliul producătorului sunt disponibile şi soluţii bazate pe carduri, tehnologie RFID sau tehnologii multiple. Compania deţine numeroase brevete de invenţie pentru conceptele si mecanismele dezvoltate.

Sistemele de management al parcărilor pot fi integrate cu diverse alte sisteme pentru a forma soluţii complexe: cu sistemul de supraveghere video pentru identificarea plăcuţelor de înmatriculare, cu cel de afişare a informaţiilor despre locurile de parcare, cu sistemul de cântărire etc.

Soluţiile Bebarmatic sunt ideale pentru hoteluri, spaţii comerciale, stadioane, aeroporturi, spitale, universitati, administraţii locale. 

Cu o istorie de peste 35 de ani, Bebarmatic este unul dintre cei mai importanţi furnizori în industria soluţiilor de parking şi ticketing. Compania deţine o gamă variată de produse, cum ar fi: sisteme de management al parcărilor, sisteme de control acces, turnicheţi, bariere, porţi automate, sisteme automate de plată etc.

Doresc să primesc mai multe informaţii despre soluţiile de Parking & Ticketing oferite de AVITECH